Ősszel érkezik az AMC-re a The Walking Dead című zombis sorozat 9. évada, melynek mindössze hat részében lesz látható már csak Andrew Lincoln, aki ezután távozik. A színész a pilottól kezdve szerepelt a produkcióban, az ő szemén keresztül ismerhettük meg a világvégét. Már a 8. etapban is rengeteg néző hagyta ott a szériát, amikor a Chandler Riggs által játszott Carl meghalt, most pedig még nagyobb krízishelyzet állt elő a csatornánál. A Collider értesülései szerint az AMC arra hajt, hogy a Darylt játszó Norman Reedust tegye meg új főhősnek. Nem is lenne rossz ötlet, hiszen igazi közönségkedvencről van szó a kemény motoros esetében.

A sorozat háza táján mostanában elég sok probléma van, hiszen Lauren Cohan (Maggie) is összetűzött az AMC-vel. A színésznő jobb fizetést kapott a csatornától, ráadásul szintén csak 6 rész erejéig tér majd vissza. Mindeközben pedig elindul saját szériája, a Whiskey Cavalier az ABC-n. Az is elképzelhető tehát, hogy Cohannel is megszakít minden kapcsolatot az AMC és kiírják Maggie-t a The Walking Deadből. Ilyen hosszú ideig tartó szerepeknél fennáll a veszélye annak, hogy a színészeket beskatulyázzák, vélhetően ebből az indokból távozhat két ilyen fontos szereplő is hamarosan.

A FOX megszűnése után a The Walking Dead az RTL Spike-on folytatódik Magyarországon, a 9. évaddal, ahogy itt elsőként megírtuk. Május 21 óta a Viacom csatornája elkezdte ismételni a zombis sorozatot, egészen az első résztől kezdve.

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre