Távozik az ATV-től Simon András – tudta meg a Telex. A csatorna egyik legismertebb műsorvezetője 9 év után hagyja ott a tévétársaságot, ahol az utóbbi időben a Csatt és A nap híre házigazdája volt. Utóbbi műsorban a hírportál szerint pénteken szerepel utoljára. A Telex értesülései szerint Simon Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett fog dolgozni. A hírt nem sokkal később az ATV egy közleményben erősítette meg.

hirdetés

„Egy olyan szakértői, tanácsadói feladatot készülök elvállalni, ami összeegyeztethetetlen a hírműsorok kritikus kérdezői szerepével. Az ATV-be érkezésem előtt is szervezeti kommunikációt irányítottam, ez most is így lesz. Jó időszaktól viszont nem jó elbúcsúzni. Hálás vagyok az ATV vezetésének és remek közösségének az együtt töltött csaknem kilenc év feladataiért, a televízió nézőinek pedig a megtapasztalt szeretetért és a megtisztelő figyelemért”

– fogalmazott Simon András a tévétársaság közleményében.

„Köszönettel tartozunk Simon András kiváló munkájáért és sokszor bizonyított kollegiális hozzáállásáért! Mindig számíthattunk rá, profin és elegánsan kezelte a nehéz pillanatokat is. Az intézmény nevében sok sikert kívánunk további munkájához”

– mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A Csatt című műsort hétfőtől Rónai Egon vezeti. A Nap Híre műsorvezetője Krug Emília mellett Lampé Ágnes lesz.

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél