Lampé Ágnes az ATV-n vezette a nemrég megszűnt maiTémát, az ÖT című vitaműsorból pedig a tévétársaságnál zajló személyi átcsoportosítások során került ki márciusban. A Media1 értesülése szerint most az ATV Csoport bizonytalan időre felfüggeszti a 92.9 Spirit FM Aktuál című reggeli műsorának sugárzását. Ezzel pedig az utolsó ATV Csoporthoz tartozó televíziós és rádióműsortól is búcsúzik a műsorvezető, ezért Lampé Ágnes távozik a médiatársaságtól.

hirdetés

A lap információja szerint költségtakarékossági okokból döntöttek az Aktuál felfüggesztése mellett, ami helyett jövő héttől A bohóc karmai közt című közéleti véleményműsor lesz hallható. Az ATV csoport Media1-nek küldött válaszából kiderül, hogy az Aktuállal kapcsolatos döntésnek gazdasági okai vannak, valamint a kiemelt műsoraikról is szót ejtettek.

“A hazai és nemzetközi médiavállalkozásokhoz hasonlóan az ATV Csoportot is érzékenyen érinti a gazdasági válság. A hosszútávú stabil működés érdekében elengedhetetlen néhány fájdalmas döntés. A Media1 által említett példák is ehhez voltak köthetőek. A részvénytársaság vezetősége arra törekszik, hogy a kiigazítás ne lépje túl a szükséges mértéket, és azok, akik a műsorainkat követik, ne érezzenek minőségromlást. Hálásak vagyunk nézőinknek, hogy az elmúlt hetekben emelkedett a nézettségünk. A kiemelt műsorainkat, az Egyenes Beszédet, a Startot, a Heti Naplót és az ősszel visszatérő Géniuszt sem érintik ezen változások”

írták a Media1-nek.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna