1978-ban jelent meg az Olivia Newton-John és John Travolta főszereplésével készült ikonikus filmmusical, a Grease. 45 évvel az alkotást követően elkészült hozzá egy sorozat, amely a film cselekménye előtt 4 évvel játszódik. A Grease: Rise of The Pink Ladies című széria április 6-án debütál az amerikai Paramount+-on, de a hazai nézőknek sem kell sokat várniuk rá. A produkció ugyanis még idén tavasszal érkezik a SkyShowtime-ra, a pontos dátumról azonban egyelőre még nincs információ.

hirdetés

A musicalsorozat 1954-ben, a rock’n roll térhódítása előtt játszódik, amikor még nem a T-Birds volt a legmenőbb csapat az iskolában. Négy különc diák mer a normákra fittyet hányva szórakozni – az ebből fakadó morális pánik örökre megváltoztatja a Rydell High iskola életét. A lányok pedig a Pink Ladies néven ismert, első középiskolai klikk alapítóivá válnak.

A legfontosabb szerepekben Marisa Davila (Ez így nem oké), Cheyenne Isabel Wells, Ari Notartomaso (Parajelenségek: Kapcsolódás), Tricia Fukuhara (Kuponkirálynők), Shanel Bailey (Diane védelmében), Madison Thompson (Nyughatatlan fiatalok), Johnathan Nieves (Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa), Jason Schmidt (FBI: Most Wanted), Maxwell Whittington-Cooper (A Central parki ötök) és Jackie Hoffman (Gyilkos a házban) láthatóak.

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re