A New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban január 4-én debütált az RTL Klubon. Az első három hétén hétfőtől csütörtökig, január 25. óta pedig már minden hétköznap képernyőre kerül. A sorozat ugyan minden nap nagy különbséggel kikap az Exatlontól, de annak ellenére, hogy az RTL folyamatosan változtatja a kezdési időpontját és korábban már több kábelcsatornán is látható volt, vásárolt tartalomhoz mérten közepes számokat szállít. Ennek pedig azért is örülhet a tévétársaság, mert az elmúlt években az RTL Klub összes amerikai sorozata megbukott.

Február elején azonban 22 rész után véget ér a New Amsterdam 1. szezonja, 5-én, pénteken kerül képernyőre az évadzáró epizódja. Az RTL Magyarország azonban szünet nélkül folytatja a sorozatot és a rá következő hétfőn, február 8-án már érkezik is a produkció 2. évada. A kórházas széria következő etapja sem teljesen új, elsőként az AXN-en volt látható és 18 részből áll. A New Amsterdam az RTL Klub legújabb
műsorváltozása után, hétfőtől A mi kis falunk után, 22:20-kor lesz látható és a mostani tervek szerint a 2. évad is ebben az időpontban indul a csatornán.

Amerikában a New Amsterdam 3. évada valamikor 2021-ben érkezik. Az amerikai NBC már korábban berendelte a produkció 4. és 5. szezonjait is, így a következő években biztosan velünk marad a széria. Sőt elképzelhető, hogy hamarosan egy testvérsorozatot is kaphat.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát