A New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban január 4-én debütált az RTL Klubon. Az első három hétén hétfőtől csütörtökig, január 25. óta pedig már minden hétköznap képernyőre kerül. A sorozat ugyan minden nap nagy különbséggel kikap az Exatlontól, de annak ellenére, hogy az RTL folyamatosan változtatja a kezdési időpontját és korábban már több kábelcsatornán is látható volt, vásárolt tartalomhoz mérten közepes számokat szállít. Ennek pedig azért is örülhet a tévétársaság, mert az elmúlt években az RTL Klub összes amerikai sorozata megbukott.

Február elején azonban 22 rész után véget ér a New Amsterdam 1. szezonja, 5-én, pénteken kerül képernyőre az évadzáró epizódja. Az RTL Magyarország azonban szünet nélkül folytatja a sorozatot és a rá következő hétfőn, február 8-án már érkezik is a produkció 2. évada. A kórházas széria következő etapja sem teljesen új, elsőként az AXN-en volt látható és 18 részből áll. A New Amsterdam az RTL Klub legújabb
műsorváltozása után, hétfőtől A mi kis falunk után, 22:20-kor lesz látható és a mostani tervek szerint a 2. évad is ebben az időpontban indul a csatornán.

Amerikában a New Amsterdam 3. évada valamikor 2021-ben érkezik. Az amerikai NBC már korábban berendelte a produkció 4. és 5. szezonjait is, így a következő években biztosan velünk marad a széria. Sőt elképzelhető, hogy hamarosan egy testvérsorozatot is kaphat.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on