Egy év kihagyás után 2016-ban újra lesz X-Faktor az RTL Klubon. Az elmúlt hónapokban folyamatosan lehetett jelentkezni, szombat éjszaka azonban ez lezárul és ezt követően már csak egy lehetőség marad azoknak, akik szeretnének szerepelni a műsorban. Részletek a csatorna közleményében:

Megkezdődött a visszaszámlálás: május 14-én, szombaton éjfélkor lezárul a jelentkezés a 2016-os X-Faktorba. De egy utolsó utáni lehetősége lesz annak, aki nem tudja leadni jelentkezését: május 21-én, szombaton 9 órától X-Faktor nyílt napot tart az RTL Klub a székházánál.

A meghallgatásra nem kell előzetes regisztráció, csak az előadáshoz tartozó zenei alapot kell magával hoznia a jelentkezőnek CD-n vagy pendrive-on. A május 21-i nyílt napról minden információ megtalálható az X-Faktor hivatalos Facebook oldalán.

Idén egyébként minden eddiginél több ok van a jelentkezésre! Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz