Evangeline Lilly számára nem ismeretlenek a kaszkadőr-jelenetek, ugyanis a színésznő A Hobbit és a Hangya filmekben is szerette ő maga megcsinálni a veszélyes snitteket. A híresség most arról nyilatkozott, hogy az egykor az ABC-n futott Lost című sorozat esetében azonban nem vette mindenki jó néven, hogy a szépség kedveli az akciót. Lilly állítása szerint a 2004 és 2010 között futó produkció kaszkadőrszakértője direkt tette ki őt sérülésveszélynek, amikor egy fáról való lezuhanást kellett felvenni.

A jelenetben Kate egy ágat ragad meg, hogy tompítsa az esést, a színésznő persze a forgatás során hozzá volt rögzítve a fához, hogy ne legyen veszélyes a mutatvány. Lilly elmondása szerint a biztonság kedvéért kézvédőt kért, hogy a sokszor felvett jelenet miatt ne horzsolódjon meg a keze. Ezt a kérését utasította vissza a kaszkadőrcsapat vezetője, aki szerint a sorozatban látszott volna a “csalás”. Ráadásul a szakértő a felvételek szünetében Evangeline Lilly elmondása alapján olyan irritáló folyadékkal kente a színésznő kezét, ami plusz fájdalmakat okozott neki.

A Lost egykori sztárja mára megbánta makacsságát, ugyanakkor meg van győződve arról, hogy a kaszkadőr direkt szúrt ki vele. A színésznő a produkció mind a 6 évadában főszereplő volt, ennek a sorozatnak köszönheti ma, hogy igazi hollywoodi szuperprodukciókba hívják szerepelni.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban