Az HBO legsikeresebb sorozata, a Trónok harca pár napja örökre elbúcsúzott a képernyőktől, a rajongók egy része azonban közel sincs kibékülve a látottakkal. Egy Dylan D. nevű néző elindított egy petíciót, melyben most már több, mint másfél millióan követelik, hogy hozzáértő írókkal forgassák újra a produkció utolsó etapját. A kezdeményezés a Trónok harca sztárjaihoz is elért, akik közül a Sansa Starkot alakító Sophie Turner felháborodottan nyilatkozott a petícióról.

“Az embereknek mindig van egy elképzelésük arról, hogy miképp kellene befejeződnie a kedvenc sorozatuknak. Ha a valóság ennek nem felel meg, azonnal lázadozni kezdenek. Óriási tiszteletlenség ez a petíció a stábbal, az írókkal és az összes készítővel szemben. Az elmúlt 10 évben rengeteg erőfeszítésébe került a Trónok harca csapatának elkészíteni a sorozatot és az utolsó 6 rész forgatása is 11 hónapot vett igénybe. Előfordult, hogy több, mint 55 éjszakán keresztül dolgoztunk, a hidegben és a sárban. Felháborító, hogy vannak, akik így reagálnak a fináléra!” – mondta el a színésznő a New York Timesnak.

Habár a Trónok harcában nem láthatjuk már, Sophie Turner hamarosan a mozivásznakon tér vissza, hiszen a mutánsos X-Men: Sötét Főnix főszereplője lesz. A szuperhősös produkció június 6-án debütál Magyarországon. (Fotó: HBO)

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on