Szombaton írtuk meg, hogy az Invinetwork a honlapján tette közzé, hogy egyelőre nem sikerült megegyezésre jutnia a TV2 Csoporttal a műsorterjesztési szerződés meghosszabbításával kapcsolatban. Emiatt azonban a tévétársaság csatornáit augusztus 1-jén lekapcsolhatták volna azokon a településeken, ahol jelen van a kábelszolgáltató. Most friss hír érkezett az üggyel kapcsolatban.

hirdetés

A Media1 megkeresésére a TV2 Csoport a mai napon válaszolt, amelyből kiderült, hogy sikerült megegyezniük. Így a tévétáraság csatornái továbbra is elérhetőek lesznek azokon a településeken, ahol az Invinetwork kábelszolgáltatóként műsorterjesztést végez, vagyis Tökölön, Tiszaújvároson, Pécelen, Békéscsabán, Dunaújvárosban, Bátonyterenyén, Békésen, Dorogon, Kerepesen, Kistarcsán, Mogyoródon, Nagytarcsán, Pásztón, Vizsláson és Szegeden.

„Időközben a TV2 Csoport megállapodott az Invinetworkkel, bár a tárgyalás a szokásos folyamatok szerint zajlott, mégis némileg elhúzódott.”

– írta a TV2 Csoport sajtóosztálya a Media1-nek.

A lap megkeresésére az Invinetwork azt válaszolta, hogy jövő héten nyújtanak tájékoztatást az ügyben, ugyanakkor vasárnap reggelre kikerült egy új közlemény a honlapjukra.

„Tisztelt Előfizetőink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a hosszan elhúzódó tárgyalásokat követően, az Invinetwork és a TV2 Csoport végül sikeresen megállapodott a szerződésük hosszútávú meghosszabbításáról, így a TV2 Csoport csatornái változatlanul, továbbra is elérhetőek maradnak az Invinetwork kínálatában”

– áll a közleményben.

hirdetés

Bemutatjuk a Netflix júliusi filmpremierjeit

Kiderült, hogy ki lesz az idei X-Faktor műsorvezetője

Össze-vissza kezdik adni a Szerencsekerék új és régi részeit a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Cobrai Kai utolsó évada

Elölről kezdi A mi kis falunk ismétlését az RTL

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 4. epizódjának előzetese