Negan karaktere a The Walking Dead 6. szezonjának végén bukkant fel először, majd a 7. évad nyitórészében olyan vérengzést rendezett, hogy még a sokat látott rajongók is sokkot kaptak. A karaktert legalább annyira megutálták az emberek, mint a Kormányzót, aki több fontos szereplőt is eltett korábban láb alól. A Jeffrey Dean Morgan által játszott Negan az AMC szériájának legrégebb óta életben lévő főgonosza, aki mostanra afféle antihőssé vált a The Walking Deadben. Az amerikai csatorna 2015-ben indította el a Fear The Walking Deadet, idén pedig bemutatkozott a The Walking Dead: World Beyond is. A Negant alakító színész pedig nemrég arra tett utalást, esélyesnek tartja, hogy karaktere is saját sorozatot kapjon.

“Nem tartom kizártnak, hogy Negan történetét is bővebben kifejtsék a The Walking Dead alkotói egy spinoff formájában. Egy olyan fickóról beszélünk, aki mindig képes meglepetéseket okozni, és saját maga is megállná a helyét. Egyelőre azonban az anyasorozattal vagyok elfoglalva, sok epizódot le kell még forgatnunk, így erre koncentrálok” – árulta el a színész. Több amerikai lap is megemlíti, hogy mostanában felröppent a pletyka, hogy Negan főszereplésével érkezhet egy Walking Dead testvérsorozat vagy film.

A The Walking Dead története a zombis sorozat 11. évada után biztosan véget ér, nagy kérdés, hogy az alapszereplők közül Daryl és Carol mellett kik lesznek azok, akiket megtart a csatorna.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része