Casey Bloys, az HBO programigazgatója július végén beszélt arról, hogy a Trónok harca utolsó, 6 részes évada 2019 első felében mutatkozik majd be a csatorna műsorán. Ennél pontosabbat nem lehetett eddig tudni a premierről, most azonban váratlan forrásból érkeztek új információk. A sorozat vizuális effektjein dolgozó egyik szakember, Joe Bauer a Huffington Postnak adott interjút arról, hogy a kosztümös dráma az eddig sejtett tavaszi premiernél még később térhet vissza új epizódokkal.

“Arra számítunk, hogy két év múlva a 8. évad az Emmy-díjátadón fog küzdeni az arany szobrocskákért. Még csak most kezdünk dolgozni a felvett anyagon, a munkálatok pedig várhatóan jövő májusig tartanak majd. 8-9 hónapig is eltarthat, mire prezentálható állapotba kerülnek ezek a részek. Az előzménysorozat pilot epizódjának forgatása 2019 februárjában veszi kezdetét, amikor mi még javában dolgozni fogunk a lezáró szezonon” – árulta el Bauer.

Az amerikai sajtó rögtön rávetődött a nyilatkozatra és arra jutottak, hogy amennyiben a különleges effektekért felelős csapat 2019 májusáig dolgozik a sorozaton, akkor a Trónok harca tényleg kiesik a jövő évi Emmy-jelöltek közül. Ahhoz ugyanis, hogy jelölhető legyen a rangos tévés díjátadón, 2018 június 1-je és 2019 május 31-e között kellene képernyőre kerülnie az évadnak. Joe Bauer nyilatkozata alapján tehát 2019 nyarán mutatkozhat be legkorábban a 8. évad, de az HBO még nem nyilatkozott az ügyről. (Fotó: HBO)

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on