Január 2-án indult a TV2 új, nagyszabású sportvetélkedője, az Exatlon Hungary. A műsor házigazdája Palik László lett, aki nyolc év kihagyás után idén tért vissza a tévéképernyőre. Az Exatlon remek nézettséggel kezdett, és bár a Drága örökösöktől kikapott, a Barátok köztöt simán legyőzte a premierjével. A folytatásra ugyan csökkentek az Exatlon számai, de a TV2 naponta jelentkező produkciója továbbra is jól teljesít.

A műsor a héten nem mindennapi adással jelentkezik, jelentette be ma a TV2. Január 15-én, kedd este a Bajnokok és Kihívók ezúttal nem egymás ellen, hanem együtt, közös erővel küzdenek a pontokért. A két csapatból álló válogatott ugyanis az Exatlon nemzetközi összecsapásán Magyarországot képviselve lép pályára. Az Exatlonban ugyanis hagyománya van annak, hogy az egy időben egy helyszínen forgató országok a műsor egy adott pontján megmérkőznek egymással.

A magyar csapat Romániával csap össze. A román csapatban van MMA harcos, kézilabdázó, atléta, karate bajnok, rendőr és modell is. Az összecsapást azt a csapat nyeri, amelyik hamarabb eléri a tíz pontot. Az Exatlon Hungary különleges adása január 15-én, a Tények után lesz látható a TV2-n.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki