Tegnap a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének Vízió nevű rendezvényén több nagy bejelentés is volt. Az egyik legnagyobb, hogy a Comedy Central, a Viva, az MTV, a Nickelodeon és a Paramount Channel tulajdonosa újabb csatornát indít Magyarországon. A Viacom az RTL Magyarországgal együttműködve december 1-jével elhozza az RTL Spike nevű tévéadót. A csatornára számos itthon még nem látható amerikai sorozat, két saját gyártású műsor és egy sor, a cégcsoport külföldről átvett egyéb tartalma érkezik.

Az RTL Spike név hallatán valószínűleg sokan azt gondolják, hogy az RTL Magyarország egyik új csatornájáról van szó. Valóban azonban a Viacom új tévéadója lesz, mely a Comet gála után újabb téren működik együtt a legnagyobb hazai tévéhálózattal. Bartosz Witak, a Viacom közép-kelet-európai és izraeli alelnök-ügyvezető igazgatója a hétfői rendezvényen kiemelte, hogy a Spike csatorna a világ számos országában – többek között Amerikában, Kanadában és Ausztráliában – már sikeresen működik, most pedig hazánkba is bevezetik.

A tévéadó kifejezetten férfias tartalmat ígér és decembertől várhatóan a háztartások 70%-ban elérhető lesz. Az RTL Spike-ra rengeteg itthon szinkronosan még nem látott sorozat érkezik, főleg sci-fi témában. Jön a The 100, az iZombie, a Orphan Black, a Wynonna Earp és az HBO után itt is bemutatkozik az Ash vs Evil Dead. Az RTL-lel való együttműködésnek köszönhetően azokba a sávokban, amikor nem tudnak premier tartalmat sugározni, akkor is nagy címek kerülnek képernyőre. Az RTL Spike-on ugyanis a Cobra 11, a Gyilkos elmék és a Vámpírnaplók régebbi epizódjai is láthatóak lesznek.

A sorozatok mellett két saját gyártású műsor is készül a bő két hónap múlva induló csatornára. Érkezik a Budapest Shore, mely a Jersey Shore magyar változata lesz. Szintén jön a Lip Sync Battle, melyben celebek karaoke-znak. Ezeken kívül számos külföldi műsort is bemutatnak: Bellator, Ice Road Truckers, 1000 Ways to Die, Top Gear (amerikai), Frankenfood, Catch a Contractor, Framework, Hungry Investors, Life or Debt.

Megérkezett a Stranger Things 4. évadának első felének végső előzetese

Új időpontba kerül A mi kis falunk az RTL Klubon

Itt A nagy pénzrablás koreai verziójának első előzetese

Már most megnézhető a Stranger Things 4. évadának eleje és több új infó is érkezett

7 évad után véget ér az egyik népszerű amerikai sorozat

3 év szünet után tér vissza az 500 az ATV-re (x)