Sophie Turner mindössze 14 éves volt, amikor elkezdte a színészkedést és szerepet kapott napjaink egyik legfontosabb sorozatában, a Trónok harcában. A színésznő később a mozivásznakon is egyre ismertebbé vált, hiszen az X-Men franchise mellett több filmben is főszerepet kapott. Turner nemrég dr. Phil podcastjában járt, ahol mindenki meglepetésére elárulta, nem feltétlenül a szórakoztatóiparban képzeli el a jövőjét

“Szünetet tartok, ami a színészkedést illeti és a közeljövőben nem is tervezem, hogy újabb szerepeket vállaljak el. Az is megfordult a fejemben, hogy elmenjek a rendőrakadémiára és nyomozónak álljak” – árulta el a Trónok harca 23 éves sztárja, aki a produkcióban Sansa Starkot alakítja. A fiatal tehetség arról is beszélt, hogy milyen nehezen bírta a világhírnevet, amikor az emberek folyton kritizálták.

“Nehezen fogadtam el magamat, de a Joe Jonasszal való kapcsolatom, illetve az, hogy Maisie Williamsszel jó barátok lettünk, sokat segített az állapotomon. Maisie-vel gyakran előfordult, hogy a Trónok harca forgatásai után elmentünk egy szupermarketbe, vettünk egy csomó kaját és ki se mozdultunk a szobámból” – tette hozzá Sophie Turner. A színésznő karaktere, Sansa Stark az HBO sorozatában évről-évre egyre fontosabbá vált, mostanra egyike azoknak a főszereplőknek, akiért nézők millió izgulnak az utolsó évadban. (Fotó: HBO)

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on