Sophie Turner mindössze 14 éves volt, amikor elkezdte a színészkedést és szerepet kapott napjaink egyik legfontosabb sorozatában, a Trónok harcában. A színésznő később a mozivásznakon is egyre ismertebbé vált, hiszen az X-Men franchise mellett több filmben is főszerepet kapott. Turner nemrég dr. Phil podcastjában járt, ahol mindenki meglepetésére elárulta, nem feltétlenül a szórakoztatóiparban képzeli el a jövőjét

“Szünetet tartok, ami a színészkedést illeti és a közeljövőben nem is tervezem, hogy újabb szerepeket vállaljak el. Az is megfordult a fejemben, hogy elmenjek a rendőrakadémiára és nyomozónak álljak” – árulta el a Trónok harca 23 éves sztárja, aki a produkcióban Sansa Starkot alakítja. A fiatal tehetség arról is beszélt, hogy milyen nehezen bírta a világhírnevet, amikor az emberek folyton kritizálták.

“Nehezen fogadtam el magamat, de a Joe Jonasszal való kapcsolatom, illetve az, hogy Maisie Williamsszel jó barátok lettünk, sokat segített az állapotomon. Maisie-vel gyakran előfordult, hogy a Trónok harca forgatásai után elmentünk egy szupermarketbe, vettünk egy csomó kaját és ki se mozdultunk a szobámból” – tette hozzá Sophie Turner. A színésznő karaktere, Sansa Stark az HBO sorozatában évről-évre egyre fontosabbá vált, mostanra egyike azoknak a főszereplőknek, akiért nézők millió izgulnak az utolsó évadban. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna