Április 17-én új, saját gyártású produkció érkezik a VIASAT6-ra. Az Antikhősökben hírességek kínálják fel fontosabbnál fontosabb tárgyaikat egy jó ügy érdekében. A jótékonysági műsor házigazdája Szabó Kimmel Tamás, a műtárgyszakértője pedig Megyesi Balázs lesz. Az Antikhősök szombaton 10 órakor indul a VIASAT6-on. A műsor minden szombaton ugyanebben az időpontban jelentkezik új részekkel.

A produkcióban szereplő ismert személyiségek kedvenc tárgyaikon kívül felajánlanak további 100 000 forintot is, melyet a műsorvezetők hétről hétre újabb műtárgyakba fektethetnek be. Szabó Kimmel Tamás és Megyesi Balázs igyekeznek minél jobb áron eladni ezeket az eszmei értékű kincseket, hogy az adományozók által kiválasztott alapítványok a lehető legnagyobb támogatást kapják.

A műsorvezető páros megkapja a tárgyakat és a pénzt, ezek után pedig kezdetét veszi a kereskedés. Találkoznak rajongókkal, bejárják a régiségboltokat és mindenkivel alkudoznak, hogy minél jobb üzleteket kössenek. Az Antikhősök csapata a befolyt összeggel az UNICEF Magyarország Kilátó Élményprogramját segíti, amelyből a gyermekjogi szervezet egy budapesti gyermekotthonnak épít játszóteret.

hirdetés

A műsorban találkozhatunk többek között Balogh Leventével, Dér Henivel, Bakos Gergővel, Falusi Mariannal, Lang Györgyivel, Edvin Martonnal, Marton Adriennel, Ónodi Eszterrel, Peller Annával, Lukács Miklóssal, Szentesi Évával, Szécsi Zoltánnal és Zsidró Tamással is. Vajon mennyi adományt sikerül összegyűjtenie az Antikhősöknek? Kiderül szombatonként 10 órakor a VIASAT6-on!

(A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban