A magyar HBO GO-n mától heti jelleggel válik elérhetővé az összes eddig bemutatott Star Wars film, köztük egy egész estés animációval és mindkét Star Wars-történettel.

A produkciók közül a Star Wars első, második és harmadik része, azaz a Baljós árnyak, A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja ma került fel és már most megtekinthető. A Luke Skywalker történetét bemutató negyedik, ötödik és hatodik epizódra, vagyis az Egy új reményre, A Birodalom visszavágra és A Jedi visszatérre sem kell sokat várni, ezek július 24-én, jövő pénteken érkeznek meg az online videotárra. A Rey kalandjait bemutató, 2015 óta készített alkotások közül a hetedik rész, Az ébredő Erő és a nyolcadik, sokak által kritizált Az utolsó Jedik július 31-én jön az HBO GO-ra. A tavalyi karácsonyi időszakban bemutatott Skywalker kora pedig augusztus 7-én érkezik meg az online videotárra.

A Skywalker-saga mellett más, különleges Star Wars filmek is elérhetővé válnak az HBO GO-n. Mától nézhető a 2008-ban bemutatott A klónok háborúja, az ismert animációs sorozat előzményfilmje. Ugyancsak a mai naptól vált elérhetővé a Solo: Egy Star Wars történet, mely az ismert csempész első kalandjait mutatja be. A sokak által kedvelt Zsivány Egyes: Egy Star-Wars történetre sem kell sokat várni, július 24-én jön az online videotárra az űrháborús film. A Star Wars 1977 óta az egyik legismertebb filmes univerzum lett, amely a sci-fi és a fantasy legjobb elemeit vegyíti. Habár George Lucas 2012-ben eladta a franchise-t, a Disney is emlékezetes filmekkel folytatta az eredeti készítő űroperáját.

Hatalmas bejelentéseket tett és számos előzetest adott ki a Netflix

Megjelent a Vikingek: Valhalla első előzetese

Nagy bejelentések, több jelenetvideó és új előzetes érkezett a The Witcherről

Izgalmas jelenetvideót tett közzé a Netflix A nagy pénzrablás folytatásából

Itt vannak az első képsorok a Bridgerton család 2. évadából

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese