A The Mandalorian első évadának sikere után a Disney bejelentette, hogy a közeljövőben a mozifilmek helyett a televíziós produkciókra fognak jobban koncentrálni. Ennek részeként kezdték el fejleszteni az egyelőre cím nélküli Obi-Wan Kenobiról szóló szériát, mely arról szólhat majd, hogy a jedi-mester hogyan élte meg a Birodalom felemelkedését és rendje bukását. A széria 2020 elején már előkészületi fázisban volt, de mivel a stúdió vezetői nem voltak elégedettek az első forgatókönyvekkel, a nulláról gondolták újra a projektet.

Az amerikai sajtó eddig arról cikkezett, hogy az Ewan McGregor főszereplésével készülő sorozat forgatása 2021-ig nem veszi kezdetét. A MovieWeb azonban most arról számolt be, hogy az Obi-Wan Kenobi széria tényleges munkálatai már a következő hónaptól, azaz szeptembertől elindulhatnak. A forgatások Dél-Kaliforniában zajlanak majd, külső helyszíneken, azaz a korábbi pletykáknak megfelelően a történet egy része Luke Skywalker szülőbolygóján, a Tatuinon játszódhat. A tervek szerint a stáb ezt követően a londoni Pinewoods Studiosban dolgozik tovább.

Az Obi-Wan sorozat premierdátumáról egyelőre semmi hivatalos információ nem érkezett, a körülményeket ráadásul nehezítheti a koronavírus-járvány egy újabb hulláma.

Hatalmas bejelentéseket tett és számos előzetest adott ki a Netflix

Megjelent a Vikingek: Valhalla első előzetese

Nagy bejelentések, több jelenetvideó és új előzetes érkezett a The Witcherről

Izgalmas jelenetvideót tett közzé a Netflix A nagy pénzrablás folytatásából

Itt vannak az első képsorok a Bridgerton család 2. évadából

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese