A Betty, a csúnya lány nagy siker volt a 2000-es évek környékén. A kolumbiai telenovella 1999 és 2001 között futott Dél-Amerikában. A sorozat Magyarországon 2003-tól volt látható és itthon is roppant népszerűvé vált. A szériának azonban 2005 és 2007 között német adaptációja is készült, mely szintén nagy siker lett. A Lisa csak egy van (Verliebt in Berlin) mától minden hétköznap 18:35-kor dupla résszel lesz látható az ATV Spiriten. Sőt a csatorna a telenovellát másnap 11:55-kor meg is ismétli.

Lisa egy fiatal, okos, jól nevelt, kreatív, szerény, segítőkész, átlagos kinézetű nő. Vastag keretes szemüveget hord, fogszabályzója van és nem is öltözködik divatosan. Lisa külseje még szülei elől is eltakarja a lány valódi értékeit. Az az álma, hogy egy divatcégnél dolgozzon, ezért Berlinbe utazik, hogy szerencsét próbáljon, de sosem jut tovább az állásinterjúknál. Azonban egy szerencsés fordulat végleg megváltoztatja Lisa kudarcokkal teli életét. Munkát kap, majd beleszeret a főnökébe, Davidbe. A férfi megrögzött nőcsábász, aki azonban észre sem veszi a róla álmodozó lányt. Mindeközben Lisa összefut egyetlen gyerekkori barátjával, Jürgennel, akit évek óta nem látott.

A széria Németországban 2005. február 28. és 2007. október 12. között került képernyőre a Sat.1-en. Két évadot készítettek belőle, melyek összesen 645 epizódból álltak. A Lisa csak egy van elsöprő siker lett, a német sajtó szerint azért, mivel nem csak szórakoztat, hanem erkölcsi mondanivalóval is rendelkezik. A lapok szerint az a széria üzenete, hogy az ember ne ítéljen első ránézésre és ne a külsőségek irányítsák a döntéseit. A sorozatot itthon korábban az egyik országos csatorna vetítette, de sok éve sehol nem volt látható. Így érdemes lehet belenézni a műfaj kedvelőinek. Vajon Lisának sikerül megvalósítania az álmát? Észreveszi őt a főnöke és ha igen, mit szól ehhez Jürgen? Kiderül mától minden hétköznap az ATV Spiriten!

(A cikket az ATV támogatta.)

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on