Az Outer Banks 1. évada 2020 tavaszán, a 2. szezonja 2021 nyarán, a 3. etap pedig tavaly kora tavasszal érkezett meg a Netflix kínálatába. A kalandsorozat legutóbbi évada hatalmasat tarolt a Netflixen és itthon is elég népszerű volt. A produkció 4. szezonját még a 3. premierje előtt berendelték, de sokáig nem lehetett tudni, hogy mikor érkezik. A Netflix csütörtökön nyilvánosságra hozta a széria folytatásának időpontjait és új előzetest is adott ki hozzá.

hirdetés
Advertisement

A Outer Banks 4. évada premierje október 10-én lesz a streaming szolgáltatón. A legújabb szezon vetítése azonban eltér majd az eddigiektől, ugyanis nem egyben kerül fel, hanem két részletben. Azonban a 10 részes etap második 5 részére sem kell sokat várni, ugyanis a mai bejelentés szerint november 7-én érkezik a Netflixre. Ezeken kívül a streaming szolgálató kiadta a folytatás új előzetesét is (mely a cikkünk alatt tekinthető meg).

Az előző évad 18 hónappal későbbi időugrása –  amikor Wes Genrette felvetette a snecik csapatának, hogy találják meg Feketeszakáll kincsét – a 4. évad visszarepít bennünket az időben, hogy megismerjük ezt a pillanatot. Miután megtalálták az El Dorado aranyát, a snecik visszatérnek Outer Banksbe és elhatározzák, hogy „normális” életet fognak élni. Létrehozták maguknak az új biztonságos menedéket, ahol együtt élnek és egy viszonylag sikeres csali-, horgászfelszerelés- és charter túra üzletet működtetnek. De néhány pénzügyi nehézség után John B, Sarah, Kiara, JJ, Pope és Cleo elfogadják Wes ajánlatát, és visszatérnek a „G” játékba egy teljesen új kaland kedvéért. De mielőtt észbe kapnának, már nyakig benne vannak és veszélyes új ellenségek loholnak a nyomukban, versenyezve velük a kincsért. Közben egyre több problémájuk akad és kénytelenek megkérdőjelezni a múltjukat, jelenüket és jövőjüket – kik is ők valójában, megérte-e mindez, és mennyit hajlandók kockáztatni?

hirdetés

Kivételesen nem lesz műsorváltozás hétvégén a TV2-n, ekkor indul a Sztárban sztár és a Megasztár

Európai bestsellert feldolgozó krimisorozat érkezik a SkyShowtime-ra

Rendkívüli műsorváltozás az RTL-en: Váratlanul új évaddal tér vissza Sebestyén Balázs saját műsora

Új előzetest adott ki a Netflix az Outer Banks 4. évadához

Bejelentették a Spektrum magyar hegymászókat bemutató új sorozatának premierdátumát

Továbbra is a Netflix az élen - itt a streaming szolgáltatók magyarországi toplistája