2021 őszén jelent meg a mozikban a Denis Villeneuve által rendezett Dűne. A sci-fi második része idén februárban debütált a szélesvásznon. A nagysikerű filmből egy előzménysorozat is készül, amely eredetileg Dune: The Sisterhood címen futott, később azonban megváltoztatták a nevét Dune: Prophecy-re. Május közepén megjelent az első előzetese, most pedig újabb ajánlót kapott, és az is kiderült, hogy mikor érkezik a sorozat a Maxra.

hirdetés

A produkcióra már nem kell sokat várni, ugyanis a Max bejelentette, hogy a Dűne: Prófécia november 18-án, hétfőn debütál a streaming szolgáltatón. A 6 részes 1. évada hetente jelentkezik majd új epizóddal. A premierdátum mellett egy vadonatúj előzetest is kapott a széria, amely a cikk alján tekinthető meg.

A sorozat története 10 ezer évvel az első film eseménye előtt játszódik, és a Harkonnen-nővérek útját követi nyomon, akik az emberiség jövőjét fenyegető erőkkel szembeszállva megalapítják a Bene Gesserit néven ismertté váló, legendás szektát. A főszerepekben Emily Watson (Csernobil), Olivia Williams (A korona), Travis Fimmel (A farkas gyermekei), Jodhi May (The Witcher) és Mark Strong (Kingsman) látható.

hirdetés

Sebestyén Balázs is visszatér - ők hárman biztosan nyomozói lesznek az idei Álarcos énekesnek

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb novemberi újdonságai

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 8. adásában

13 év után távozik az ATV Híradó egyik műsorvezetője

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)