Az RTL Magyarország meghívására néhány napot a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán töltök Dél-Afrikában. Később részletes, kulisszák mögötti beszámolót olvashattok majd nálunk, de addig is a helyszínről jelentkezünk exkluzív anyagokkal. Tegnap éjszaka a reality második kiesője, Pintér Tibor értékelte a bent töltött közel két hetet:

“Az elmúlt 13 nap életem legmeghatározóbb és legcsodálósabb élménye volt. Azt a fiatal és ártatlan Pintért Tibort jöttem ide keresni, akit otthagytam Veszprémben. Ahhoz, hogy egy kicsit megtaláljam egészen Dél-Afrikáig, a dzsungelbe kellett elmenjek. Az utóbbi időben felemésztett Budapesten az a gépezet, hogy rendezek, színészekkel dolgozom és a pénzt hajszolom. A lehető legjobb pillanatban jött ez a felkérés. Úgy érzem. nyertesként távozom a műsorból, hisz minden amiért jöttem, azt megtaláltam. 11 fantasztikus embert és a fiatal önmagamat. Visszatértem a természetbe és ez nagyon jót tett nekem” – mondta a pénteki kieső a SorozatWikinek.

Érdekes, hogy Pintér Tibor sokat volt látható a műsorban, mégis nagyon hamar kiesett.
“Felhívtam az egyik barátomat, aki otthon nézte a műsort és azt mondta, hogy a környezetem is nehezen érti. Tényleg sokat szerepeltem és sok helyzet szólt rólam, persze ehhez én is mindent megtettem. Sőt egy kicsit provokáltam is a fizikumommal a kedves nézőket és a többi szereplőt is. Ennek ellenére viszont másodikként estem ki. Szerintem ez csak arról szólt, hogy aznap épp kevesebben szavaztak rám. Lehet, hogy szeretetből nem voksoltak, hogy ne kelljen tovább bent maradnom, de az is lehet, hogy nem vagyok akkora Instagram sztár, hogy egy kereskedelmi csatornán kompatibilis legyek. Sőt az is elképzelhető, hogy olyan sokat szerepeltem, hogy meguntak az emberek. De erre a magyarázatra van talán a legkisebb esély, mert tartom magam annyira izgalmasnak, hogy simán ott lehettem volna a legjobb négy-öt között. De ha már így alakult, akkor ennek így kellet lennie” – zárta Pintér Tibor. (Fotó: RTL Klub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre