A hétfői naptól korábbi időpontra került Exatlon Hungary-ben tegnap láthatták a nézők a döntőbe kerülésért vívott párbajokat. A női megmérettetésen két korábbi Kihívó, Buzás Dorottya és Kőnig Anna mérte össze az erejét. Köztük dőlt el, hogy ki lesz a korábban már egyeneságon döntőbe jutó Szente Gréta ellenfele a végső párharc során. Kettejük csatája nagyon izgalmasra sikerült, hiszen az első meccset Anna, míg másodikat Dorottya nyerte meg. Emiatt egy harmadik futamsorozatra is sort kerítettek, ami által végül Dorottya került be a döntőbe. Az, hogy melyikük lesz a 2021-es Exatlon női győztese és a 15 millió forintos fődíj tulajdonosa az ma 20:05-től derül ki.

hirdetés

A férfi párbajon az egyetlen versenyben maradt Bajnok, Jósa Dani és a korábban a Kihívó csapatban versenyző Wald Ákos mérte össze az erejét. Az első és a második futamsorozatot is Ákos nyerte meg. Ezáltal ő került be a döntőbe, ahol a hármak viadalmán győzedelmeskedő Herczeg-Kis Bálinttal fog versenyezni. Az Exatlon Hungary-ben most először fordul elő, hogy egyetlen Bajnok sem vesz részt legalább egy döntőben. A két fiú végső párharcát a 15 millió forintos fődíjért pénteken láthatják a nézők.

Rendkívül izgalmasnak ígérkezik az Exatlon utolsó két adása, hiszen kiderül, hogy kik lesznek a rekordhosszú, több mint 5 hónapon át tartó 3. évad győztesei. 

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban