A Sztárbox idén új évaddal jelentkezik az RTL-en. A műsorban ezúttal a nők mezőnyét két súlycsoportra szedték, valamint a férfi középsúly és nehézsúly mellett férfi könnyűsúly kategóriában is láthatnak a nézők összecsapásokat, így pedig 24 helyett 32 híresség fog versenyezni. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozták, hogy ebben az évadban kik ragadnak majd bokszkesztyűt a különböző kategóriákban, így cikkünkben most összegyűjtöttük mindegyik versenyzőt.

hirdetés

Idén új kategóriával bővül a férfi mezőny, ugyanis ezúttal könnyűsúlyban is megmérkőznek a férfi hírességek. Ebben a kategóriában Dóra Béla színész, Horváth Tomi énekes, Miller Dávid színész, műsorvezető, Pachert Balázs üzletember, Sánta Laci színész, Sárközi Ákos séf, Varga Ádám színész és Varga Viktor énekes fognak megküzdeni a ringben.

A férfi középsúly kategóriában Danny Blue mentalista, Herceg énekes, Király Viktor énekes, Pápai Joci énekes, műsorvezető, Shane Tusup vállalkozó, Torghelle Sándor válogatott labdarúgó, Törőcsik Dani tetoválóművész és Veréb Tamás színész, énekes lép majd a ringbe.

A Sztárbox női mezőnyében a tavalyi évhez hasonlóan most is nyolc fő versenyez majd, de két, 4-4 fős súlycsoportban. A női pehelysúly súlycsoport versenyzői Földes Eszter színésznő, Lola énekesnő, Pap Dorci influenszer és Schobert Lara influenszer. A női könnyűsúly súlycsoportban Dér Heni énekesnő, Hódi Pamela influenszer, „Nemazalány” énekesnő és Sápi Vivi influenszer mérkőznek majd meg egymással.

A férfi nehézsúly kategóriában pedig Czutor Zoltán zenész, Henry Kettner influenszer, Király Péter kommunikációs szakember, Lmen Prala rapper, Mészáros András színész, Németh Kristóf színházigazgató, színész, Noszály Sándor olimpikon teniszező, Pulai Imre olimpiai bajnok kenus fog megküzdeni a bajnoki övért.

hirdetés

Szünet nélkül érkezik a Keresztanyu 4. évada az RTL-re

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi 2. adásában

Bemutatjuk szeptember első hetének legnagyobb streaming premierjeit

35. heti nézettség - Tarolt az idei Sztárbox első adása

Hétfőtől minden hétköznap esti produkciót érintő műsorváltozás lesz az RTL-en

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának harmadik hetének vendégei