A Barátok közt nézői még május végén lehettek szemtanúi annak a drámai eseménynek, amikor is majdnem meghalt a sorozat egyik fontos szereplője, Hanna. A történet szerint a fiatal lány eltűnt, és mikor megtalálták, akkor derült ki, hogy súlyos balesetet szenvedett és nem volt eszméleténél, amikor mentőhelikopterrel kórházba szállították. Egy ideje már lehetett tudni, hogy a Hannát alakító színésznő, Nyári Dia első gyermekét várja, így sejthető volt, hogy hamarosan távozik a sorozatból. Május végén még nem volt információ arról, hogy erre mikor kerül sor, ma azonban a Blikk megírta, hogy a napokban láthatjuk utoljára Hannát a képernyőn.

A történet szerint Hanna a baleset óta kórházban van, ugyanis a sérülések következtében lebénult. Nyári Dia nyolc év után búcsúzott el a Barátok közttől, azt azonban ő sem tudja még, hogy Hanna mikor tér vissza, ha visszatér egyáltalán a Mátyás király térre. “Emlékszem az utolsó jelenetemre, de addigra már eléggé keveset forgattam, nem jártam be annyiszor, mint korábban. Gondolkodtam rajta, vajon mennyire maradunk majd kapcsolatban a többiekkel a sorozatból, de nem voltam szomorú, mert tudtam, mi miatt szállok ki” – nyilatkozta a színésznő a Blikknek.

Pár hete visszatért a sorozatba Berényi Claudia, aki a történet szerint magával szeretné vinni Hannát Olaszország egy speciális gyógykezelésre, feltételezhetően emiatt távozik majd a sorozat régi karaktere. Azt azonban még nem tudni, hogy pontosan mikor láthatják Hannát utoljára a rajongók, és valóban így írják-e ki a történetből. (Fotó: RTL Klub)

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki