.

Nagy változás az RTL Klubon: új időpontba kerül a Barátok közt és A mi kis falunk

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. július 08. 12:24
Jövő csütörtökön véget ér a Jófiúk ismétlése, helyette másnaptól, július 17-től A mi kis falunk 4. évadát fogja ismételni az RTL Klub, melyről korábban már beszámoltunk. A legutóbbi szezon első epizódja 20:55-kor kerül majd képernyőre. A rákövetkező héttől azonban nagy változások lesznek az RTL Klubon, melyek érintik a hétköznap délutánt, az esti főműsoridőt és péntek esténként a késő esti sávokat is. Nézzük a részleteket:
Július 20-ától a Fókusz továbbra is 18:50-kor lesz látható, de reklámokkal együtt 5-10 perccel hosszabban, innentől kezdve közel másfél órán át jelentkezik. A mi kis falunk 20:55 helyett 20:15-re kerül. Így a legnézettebb magyar sorozat negyedik szezonbeli ismétlése a második résztől hasonló időpontban fog futni, mint a sorozat tavaly nyári újravetítése. A Barátok közt 20:05-ről 70 perccel későbbre kerül, és 20-ától 21:15-től lesz látható. A Mátyás király tér életét bemutató napi sorozat az új időpontjában nagyjából 21:50-ig tart majd. A hétköznap esti változások mellett a csatorna a Barátok közt elmúlt hetekben tapasztalt rossz nézettsége miatt dönthetett. A Barátok közt azonban nem került rosszabb időpontba, ugyanis a nyári meleg napokon 21 óra után szívesebben tévéznek az emberek és A mi kis falunkkal feltételezhetően egy nagyon erős felvezetést fog kapni.
További változás, hogy ugyanettől a naptól hétköznap délutánonként 14:40-kor a Privát kopók helyett A mi kis falunk előző este vetített epizódja kerül újra adásba. Július 23-tól 15:45-kor A mentalista 5. évadának kifutása után a Castle 7. szezonjának ismétlése kerül képernyőre. Délután és kora este mellett késő este is lesz egy kisebb változás, a Doktor Murphy július 24-étől nem csak csütörtökönként, hanem péntekenként 21:55-kor is látható lesz a csatornán.

hirdetés

További hírek

A Barátok közt sztárja is versenyezni fog a Survivor új évadában

Kiderült, hogy meddig tart A mi kis falunk napi ismétlése az RTL Klubon

Komoly technikai probléma volt a LifeTV-nél

Rendhagyó, új műsor indul


Hozzászólások