Az Exatlon Hungary december vége óta látható minden hétköznap a TV2-n. A sportreality harmadik évada a mai nap már a 61. részével jelentkezett. A hétfői adás elején viszont komoly változásokat jelentett be Palik László, a produkció házigazdája. Új játékosok, rendkívüli időszak és idén először Nemzetek Viadala lesz a produkcióban. Lássuk a részleteket.

A mai nappal 2-2 új játékos érkezett a versenybe. Így elvileg újra 9-9-en vannak mindkét csapatban. Azért csak elvileg, ugyanis a Bajnokok egyik versenyzője, Janka több napja annyira beteg, hogy nem tudott rész venni az összecsapásokban, így ez a csapat valójában most csak 8 tagból áll.

Mától egy rendkívüli időszak következik az Exatlon Hungaryben. Egy helyett két héten át tartó kiesési időszak lesz, így most péntek helyett, csak a jövő hét végén távozik a következő versenyző. Most csütörtökön lesz a végjáték 1. fordulója, jövő csütörtökön pedig a 2. Abban az esetben, ha döntetlen lesz a végeredmény, akkor még aznap jön a végjátékok végjátéka. Párbaj április 2-án, nagypénteken lesz, de előtte a játékosok lehetőséget kapnak még medált gyűjteni.

hirdetés

Idén először ezen a héten érkezik a Nemzetek Viadala. Pénteken a magyarok a helyiekkel, a dominikaiakkal mérkőznek meg. Így az Exatlon Hungary következő két hete elég izgalmasnak ígérkezik a produkció nézőinek!

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát