Az Álarcos énekes februárban debütált az RTL Klubon és rögtön hatalmas siker lett. Később annak ellenére is többször megdöntötte az idei nézettségi csúcsot, hogy a TV2-n egy hasonló maszkos műsor ment vele szemben. A műsor fináléjának eredményeivel pedig többéves rekordot döntött az RTL Klub. A SorozatWiki júliusban számolt be róla, hogy az X-Faktor új évada a koronavírus-járvány okozta forgatási nehézségek miatt elmarad, helyette pedig az Álarcos énekes 2. évada kerülhet képernyőre. Augusztus 8-án vált hivatalossá, hogy tényleg ősszel érkezik a maszkos műsor folytatása. Az RTL Magyarország friss közleményében pedig ma este újabb fontos információkat jelentett be.

Az Álarcos énekes második évada szeptember 6-án indul az RTL Klubon, mely ősszel is vasárnap esténként lesz látható, és egy héttel a Sztárban sztár premierje után érkezik. A produkció műsorvezetője a folytatásban is Istenes Bence lesz, a nyomozók közül visszatér Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci is. Dancsó Péter azonban távozik az Álarcos énekesből és rövid tévés kitérőjét követően visszatér az internetes videók világába.

Az RTL közleményéből egyelőre nem derül ki, hogy ki lesz a negyedik nyomozó, az Álarcos énekes honlapján, a műsor közösségi médiás felületein és az RTL Klubon is nyomokat rejtenek majd el viszont, amelyek alapján elindulhat a találgatás. Az ősszel visszatérő műsorban az első szezonhoz képest több álarcos énekes lesz látható, melyből arra lehet következtetni, hogy a második etap hosszabb adásokkal kerülhet képernyőre.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on