Szeptember 7-én, az ősz legelső szombatján debütált a Sztárban Sztár All Stars a TV2-n. A csatornán azonban azóta minden hétvégén műsorváltás van. Az említett nyitó napon is változott a nagyszabású showműsor kezdése, a múlt hétvégén pedig mindkét nap új időpontba került a produkció. Ezt a sort folytatja most a TV2 Csoport, ugyanis ezen a hétvégén is műsorváltozás lesz a főcsatornájukon, ezúttal azonban csak az egyik napjukon.

hirdetés

Szeptember 22-én most vasárnap tér vissza a Megasztár a TV2-re, azonban már rögtön az első adás kezdése korábbra kerül. A műsorváltozás miatt pedig az összes vasárnap esti program időpontja módosul. A Tények Plusz továbbra is 18:55-kor indul majd, de a bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje 30 perc helyett, nagyjából csupán 15 perces lesz.

A Megasztár pedig a korábban kiírtakhoz képest 15 perccel előbb debütál majd. Így a tehetségkutató első idei válogatója 19:30-ról 19:15-re kerül. A nagyszabású showműsor korábbra pakolása mellett valószínüleg azért döntöttek, mert így 15 perccel előbb indul majd, mint a Sztárbox az RTL-en. Ezt követően a TV2 esti filmje, a maratoni hosszúságú Batman 21:05 és másnap hajnali 1 óra között kerül képernyőre.

hirdetés

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján