Szeptember eleje óta az RTL hétvégi napjai úgy néznek ki főműsoridőben, hogy szombaton 20 óra körül egy bruttó (reklámokkal együtt mért) 2 óra körüli X-Faktor látható, vasárnap pedig 19:30-től egy maratoni Sztárbox közvetítés megy a csatornán. Pont egy hete írtuk meg, hogy most először máshogy fog kinézni a tévéadó szombat és vasárnap estéje. A Sztárbox egy hét szünetet tart és mindkét nap X-Faktor kerül képernyőre, ráadásul az eddigieknél hosszabb adásidőkkel. Nemrég azonban egy kisebb műsorváltozás mellett döntöttek az RTL mindkét hétvégi napján.

hirdetés

Szombaton a Fókusz Plusz továbbra is 18:55-kor kezdődik majd és a hossza sem változik. Az X-Faktor is maradt 20 órakor, azonban még a korábban megírt megnövelt adásidőhöz képest is hosszabb lesz. A tehetségkutató eddig bruttó (reklámokkal együtt számított) 2 órás epizódokkal volt látható, azonban a most szombatra kiírt 2 és fél órás helyett, végül a friss műsorváltozást követően több mint 3 órás műsorra lehet majd számítani. Emiatt a Kokó dokumentum-sorozat 3. epizódja teljesen kikerül a főműsoridőből és csak 23:15-kor fog kezdődni.

Vasárnap a 19 órára kiírt Házon kívül kezdése és adásideje is a tervezett marad. Utána az X-Faktor ugyan marad 19:30-kor, azonban a műsorváltozás után itt is jóval hosszabb lesz a produkció. Korábban még úgy volt, hogy a hét utolsó napján a tehetségkutató nagyjából bruttó 2 óra 45 percen át lesz látható, azonban most már bruttó 3 óra 15 percet megközelítő adásidő látszik. A műsorváltozás miatt az RTL késő esti filmje, a Több mint testőr csak 22:50-kor kezdődik majd.

Az X-Faktort a héten látható előzetesei szerint a hétvégén még lesz válogató, de lesz már Tábor is. Azonban azt, hogy pontosan mikor vált majd a tehetségkutató továbbra sem látni. A szombati műsor a hossza miatt ugyanis nagyon furcsa lenne, ha teljes egészében válogató lenne, azonban olyan még nem volt a produkció történetében, hogy egy adott adás közben váltana helyszínt.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik az X-Faktor első élő show-ja az RTL-re

42. heti nézettség - Remekül indított a Nyerő Páros

Katona Andor lett a TV2 Csoport kreatív vezetője

Újabb streaming szolgáltató applikációja lett elérhető Samsung TV-ken

Új, magyar feliratos előzetest kapott a Cobra Kai utolsó évadának folytatása

Az RTL leleplezte az Álarcos énekes negyedik nyomozóját