A Sztárban sztár All Stars szeptember 7-én, szombaton debütált a TV2-n. A produkció eredetileg 19:30-kor indult volna, azonban egy, az RTL-re reagáló műsorváltozást követően 19:15-kor kezdődött. A műsor jubileumi évada múlt héten és ezen a hétvégén szombaton és vasárnap egyaránt látható. Azonban a csatorna ismét egy műsorváltozás mellett döntött, amely által a nagyszabású showműsor mindkét napon új időpontba kerül – vette észre a SorozatWiki.

hirdetés

Szeptember 14-én, most szombaton ugyanis a Sztárban sztár All Stars 19:30 helyett, negyedórával hamarabb, 19:15-kor kerül majd képernyőre a TV2-n. Így, amennyiben az RTL nem módosítja az X-Faktor kezdési időpontját, az átalakulós műsor ezúttal 45 perccel korábban fog indulni a tehetségkutatóval szemben.

Szeptember 15-én, most vasárnap is a kiírthoz képest korábbi időpontban lesz látható a Sztárban sztár 10. szezonja. Ezen a napon eredetileg 19:15-kor kezdődött volna az énekes produkció, azonban a műsorváltozás miatt szintén negyedórával korábban, már 19 órakor látható lesz a csatornán. Mivel a hivatalos tévéműsor a cikkünk megírásáig még nem frissült, ezért nem tudni, hogy a műsorváltozás miatt a Sztárban sztár utáni programok kezdési időpontjai hogyan változnak.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán