A SkyShowtime már szűk másfél éve elérhető Magyarországon, a kínálatában pedig számos produkció megtalálható. Többek közt az Oppenheimer, a Kokainmedve, a Ted, az Egy úr Moszkvában, az 1923 és a Kingstown polgármestere is megnézhető a platformon. Most pedig bejelentettek néhány sorozatot, filmet és dokumentumfilmet, melyek 2024-ben és utána biztosan érkezni fognak a streaming szolgáltatóra!

Yellowstone

Július 5-én kerül be a kínálatba egy vadonatúj spanyol széria, a Las Pelotaris 1926. A történet Chelo, Idoia és Itzi – három női baszk pelotajátékos – életét kíséri figyelemmel, akik az 1920-as években küzdenek álmaik valóra váltásáért. A három sikeres profi sportolónő azzal szembesül, hogy mi történik, ha megpróbálnak kitörni egy férfiak által uralt világban, ahol az ambíció és a szabadság nem a nők sajátja.

hirdetés

Szűk 5 hónappal a magyar mozis premiert követően, augusztus 6-tól lesz megtekinthető a SkyShowtime-on a Bob Marley: One Love. Az életrajzi film egy olyan reggae ikon életét és zenéjét ünnepli, aki nemzedékeket inspirált üzenetével, mely a szeretetről és az egységről szól. Szintén 5 hónappal a hazai mozis bemutató után, augusztus 28-án válik elérhetővé a streaming szolgáltatón a Bajos csajok (Mean Girls). Cady Heron nagy sikert arat az új iskolájában a menő lányok körében. Azonban minden megváltozik, amikor elköveti azt a hibát, hogy belezúg Aaron Samuelsbe, a plasztikok vezetője, Regina George ex-barátjába.

Las Pelotaris 1926

Azt már lehetett tudni, hogy a a Yellowstone 5. etapjának 6 részes második felvonása idén novemberben jön a platfromra, amit a SkyShowtime most újra megerősített. A produkció a Dutton család életét követi nyomon, akik az Egyesült Államok legnagyobb egybefüggő marhafarmját irányítják.

Több olyan tartalmat is nyilvánosságra hozott a SkyShowtime, amelyek pontos megjelenési dátumáról egyelőre nincs információ, de még idén érkeznek a platformra. 2024-ben lesz a premierje a Tulsa King 10 részes 2. szezonjának. A történet szerint a New York-i maffiavezér 25 év után kiszabadul a börtönből, és főnöke az Oklahoma állambeli Tulsába küldi, hogy ott indítson be egy új üzletet. Ráébred, hogy maffiacsaládja valószínűleg nem az ő érdekeit tartja szem előtt, ezért Dwight elkezdi megalapítani az új bandáját.

Tulsa King

Idén válik elérhetővé a Special Ops: Lioness 2. etapja. A kém thriller széria a kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy a csapatba beépülve segítsen lebuktatni egy terrorszervezetet. Ebben az évben jön a SkyShowtime-ra a Funny Woman 2. évada. Sophie új sitcomja megbukik, és egy lesújtó családi titokra is fény derül. A lány végül főszerepet vállal egy filmben, egy francia szívtipró sztár mellett. A produkció hatalmas sikert arat, a lány élelmes, új amerikai ügynöke pedig egy új kezdet reményével kecsegteti Hollywoodban.

Még ebben az évben debütálni fog Taylor Sheridan (Yellowstone, Kingstown polgármestere) vadonatúj szériája, a Landman. A drámasorozat a nyugat-texasi olajfúrótornyok világának szerencsevadászairól szól. Az olajmunkások és olajhajhász milliárdosok váltakozó sikerű történetét mutatja be, akik akkora fellendülést gerjesztenek, ami átalakítja az éghajlatot, a gazdaságot és a geopolitikát is. A produkció a Boomtown című podcast alapján készült, a főszereplőket Billy Bob Thornton és Demi Moore alakítja.

Special Ops: Lioness

2024-ben válik elérhetővé a Klitschko: More Than a Fight. A dokumentumfilm eddig soha nem látott betekintést nyújt a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Vitalij Klicsko és testvére, Volodimir pályájába, akik együttesen több mint egy évtizeden át voltak a sportág koronázatlan királyai.

A SkyShowtime további 9 olyan produkciót is bejelentett, amelyekről egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor jelennek majd meg, de biztosan érkeznek a platformra. Ilyen a Frasier 2. évada, amelyet ezúttal is a Los Angeles-i Paramount Studiosban, élő közönség előtt forgatták. Frasier Crane visszatér a Massachusetts állambeli Bostonba, hogy új kihívásokkal nézzen szembe, új kapcsolatokat alakítson ki, és végre valóra váltsa néhány régi álmát. Bekerül majd a kínálatba a Poker Face 2. évada is. A sorozat története szerint Charlie a rendkívüli adottsága révén megérzi, ha valaki hazudik. Plymouth Barracudájával útnak indul, és minden megállónál új karakterekkel és furcsa bűncselekményekkel találkozik, amelyeket kötelességének érez megoldani.

Poker Face

A SkyShowtime-ra érkezik majd a Mamen Mayo című sorozat 1. szezonja. Az áldokumentumsorozat középpontjában Mamen Mayo örökösödési mediátor és annak ügyvédi irodája, a Mediaciones Mayo áll. A nő és csapata megpróbálja feloldani az örökösödési vitákba keveredett családok érdekellentéteit.

A streaming szolgátlatóra jön majd a Śleboda című, 6 részes lengyel széria 1. évada is. Ez az első olyan helyi megrendelésre készült, saját gyártású SkyShowtime-produkció, amelyet kifejezetten a lengyel közönség számára készítettek. Egy fiatal krakkói antropológus a hegyekbe menekül, hogy rátaláljon önmagára. Ott azonban egy holttestre bukkan. Belekeveredik a gyilkossági rejtély megoldásába, ami során találkozik Sebastiannal, a szenzációra vadászó újságíróval és Jędrekkel, a helyi rendőrrel, akivel tinédzserkorában együtt járt.

Śleboda

A SkyShowtime-on lesz megtekinthető a Frederick Forsyth azonos című regénye alapján készült The Day of the Jackal 10 epizódos 1. évada. Egy francia disszidens csoport egy Sakál nevű embert bíz meg Charles de Gaulle, Franciaország elnöke meggyilkolásával. A férfi ellen egy kitartó MI6-ügynök könyörtelen, az egész világra kiterjedő embervadászatot hirdet. A főszerepben Eddie Redmayne és Lashana Lynch lesz látható, de A nagy pénzablásban Tokiót alakító Úrsula Corberó is szerepelni fog benne.

A streaming szolgáltatóra érkezik majd a The Donovans című sorozat 10 epizódból álló 1. etapja is. A drámaszériában Európa legbefolyásosabb ügyfelei, a Donovan család a vagyonukat és a hírnevüket kockáztatják, különös szövetségek köttetnek, és mindenhol árulás veszélye fenyeget. Bár a család tagjai a londoni alvilági legelitebb alakjai, üzleti tevékenységük jellegénél fogva a jövőre nincs garancia. A produkció rendezője és vezető producere Guy Ritchie.

Téli szünet

A streaming szolgáltatón lesz majd megnézhető a Schmeichel című dokumentumfilm. A produkció bemutatja Peter Schmeichel, a Premier League történetének legtöbbet kitüntetett és minden idők egyik legnagyobb kapusának 22 éves pályafutásának magasságait és mélypontjait. Szintén jön a streaming szolgáltatóra a magyar mozikban tavaly decemberben megjelent Kacsalábon (Migration). Az animációs filmben egy kacsacsalád rábeszéli az apukát arra, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába. Amint Mallardék elindulnak télre délnek, a jól kifundált tervek hamar kisiklanak.

A platformon láthatják majd a felhasználók a hazai mozikban februárban bemutatott Téli szünetet (The Holdovers) is. A dráma története szerint egy nyűgös történelemtanár arra kényszerül, hogy az ünnepek alatt a jó nevű amerikai iskolában maradjon egy gyászoló szakácsnővel és egy problémás diákkal, akinek nincs hova mennie.

hirdetés

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét

11 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre