A SkyShowtime már bő másfél éve elérhető Magyarországon, a kínálatában pedig számos produkció megtalálható. Többek közt az Oppenheimer, az Éjszakai merülés, a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, a Top Gun: Maverick, a Mission Impossible, a Yellowstone, a Kingstown polgármestere és a Poker Face is megnézhető a platformon. Most pedig bejelentettek 21 sorozatot, filmet és dokumentumfilmet, melyek idén és jövőre biztosan érkezni fognak a streaming szolgáltatóra!

A kaszkadőr

November 16-án kerül be a kínálatba a Teacup című horrorsorozat 8 részes 1. évada. A Robert McCammon regénye alapján készült széria Georgiától távol eső vidéken játszódik. Az itt élő embereknek félre kell tenniük a nézeteltéréseiket, és össze kell fogjanak amikor egy rejtélyes fenyegetéssel találják magukat szemben. 6 hónappal a hazai mozis premiert követően, november 28-tól a SkyShowtime-on is megtekinthető lesz a Képzeletbeli barátok (IF). A Ryan Reynolds és Cailey Fleming főszereplésével készült film egy olyan lányról szól, aki képes látni az emberek képzeletbeli barátait, ezért egy utazásra indul, hogy az elfelejtett barátokat visszavezesse a gyerekekhez, mielőtt még végleg eltűnnének.

hirdetés

Szintén 6 hónappal a magyar mozis bemutató után, november 30-án a platformon is elérhető lesz Ryan Gosling és Emily Blunt közös akcióvígjátéka, A kaszkadőr (The Fall Guy). Colt Seavers kaszkadőr éppen egy karrierjét is veszélyeztető balesetből gyógyult fel. Amikor megtudja, hogy exe, Jody filmet rendez, úgy dönt, hogy visszatér a munkájához, és megpróbálja visszaszerezni szerelmét. Azonban a film főszereplője eltűnik, a produkció pedig veszélybe kerül. Összeesküvések egyre vadabb szövevényébe keveredik, meg kell oldania a rejtélyt, hogy megmentse a filmet, és kapjon egy utolsó esélyt Jodynál.

Képzeletbeli barátok

December 2-án érkezik a platformra az azonos című podcast alapján készült Fight Night: The Million Dollar Heist című 8 részes minisorozat. A bűnügyi drámaszéria témája az a hírhedt történet, amikor egy fegyveres rablás Muhammad Ali 1970-es történelmi visszatérésének éjszakáján nemcsak egyetlen ember életére volt sorsfordító hatással, hanem egész Atlantát „Fekete Mekkává” változtatta. A főszerepekben Kevin Hart, Taraji P. Henson, Don Cheadle, Samuel L. Jackson és Terrence Howard látható.

8 hónappal a magyar mozis premier után, december 14-től a SkyShowtime-on is látható lesz az Amy Winehouse életét feldolgozó Back to Black. A produkció bemutatja az énekesnőt a Camdenben töltött első napjaitól úttörő jelentőségű albuma, a Back to Black elkészítéséig, amely világszerte ismertté tette őt. A film Amy szemszögéből és mély, személyes dalszövegein keresztül mutatja be a legendássá vált művésznő sokrétűségét és a viharos szerelmi történetét.

Fight Night: The Million Dollar Heist 

Több olyan tartalmat is nyilvánosságra hozott a SkyShowtime, amelyek pontos megjelenési dátumáról egyelőre nincs információ, de már biztos, hogy még idén decemberben bekerülnek a kínálatba. Az év utolsó hónapja során jön a streaming szolgáltatóra a hazai mozikban áprilisban bemutatott Abigail. A horror-vígjátékban egy rejtélyes alak felbérel egy csapat bűnözőt, hogy rabolják el egy befolyásos alvilági alak lányát. Egy éjszakán át kell őrizniük a 12 éves balerinát az 50 millió dolláros váltságdíjért cserébe. Ahogy a fogvatartók egyenként fogyatkozni kezdenek, egyre növekvő rémületükre felfedezik, hogy az elszigetelt kastélyban egy nem mindennapi kislánnyal vannak összezárva.

6 hónappal a hazai mozis bemutatót követően, szintén decemberben kerül be a kínálatba a Hang nélkül: Első nap (A Quiet Place Day One) című horrorfilm. A Hang nélkül folytatásában, amikor Samira hazatér New Yorkba, egyszerű utazása ijesztő rémálommá változik: titokzatos, hang alapján vadászó lények támadnak rá. Frodó nevű macskája és egy váratlan szövetséges kíséretében Samira veszélyes útra kel a hirtelen elnémult városban, ahol az egyetlen szabály, hogy az életben maradáshoz csendben kell maradni.

Hang nélkül: Első nap

Áprilisban debütált a magyar mozikban A majomember (Monkey Man), amely decembertől a SkyShowtime-on is elérhető lesz. Az akció-thrillert a majomfejű és majomfarkú Hanumán legendája ihlette, aki az erő és a bátorság megtestesítője. Dev Patel alakítja a névtelen embert, akinek sanyarú gyerekkora volt, és aki az alvilági veremharcosok között keresi szerény megélhetését. Sok esztendőn át fojtja el dühét, mígnem megtalálja a módját, hogyan furakodjon be a város bűnös elitjének tagjai közé. Ekkor pedig bosszúhadjáratot indít, hogy leszámoljon azokkal, akik gyermekkorában mindent elvettek tőle.

A streaming szolgáltató további 4 produkciót tett közzé, amelyek pontos premierdátuma nem ismert, de azt már lehet tudni, hogy 2025-ben érkeznek a platformra. Ilyen a streaming szolgáltató saját gyártású 5 epizódos dokumentumfilm-sorozata, az A Recipe for Murder. A produkció a kolumbiai sebész, Edwin Arrieta erőszakos haláláról szól, amely egy nyugodt thaiföldi szigeten történt, és elkövetője a YouTube-videóiról is ismert, 29 éves feltörekvő szakács, Daniel Sancho.

A majomember

Jövőre fog debütálni Melissa Jesperson-Moore igaz történetét bemutató Happy Face. A 8 részből álló bűnügyi drámasorozat elmeséli, amint Melissa 15 éves korában rájön, hogy szeretett apja, Keith Hunter Jesperson a Happy Face-ként ismert sorozatgyilkos. A bebörtönzött férfi vissza akar férkőzni a lánya közelébe, Melissának pedig az idővel versenyt futva ki kell derítenie, hogy valóban egy ártatlan embert fognak-e halálra ítélni az apja által elkövetett bűntett miatt.

2025-ben válik majd elérhetővé a Colin Firth főszereplésével készült Lockerbie: A Search for Truth című 5 epizódból álló minisorozat. 1988. december 21-én a Pan Am 103-as járata 38 perccel a felszállás után felrobban Lockerbie felett. A fedélzeten 259-en, a lakosok közül pedig 11-en meghalnak. A katasztrófát követően és lánya, Flora halála után dr. Jim Swire szakértőt jelölik ki, hogy legyen az egyesült királyságbeli áldozatok családjainak szóvivője, akik a tények feltárását és igazságszolgáltatást követelnek.

Lockerbie: A Search for Truth

Jövőre érkezik a platformra a Sweetpea 8 epizódos 1. évada. A C.J. Skuse regénye alapján készült drámaszéria középpontjában Rhiannon áll, aki egy jelentéktelen személyiség, az emberek egy pillantásra sem méltatják. A munkahelyén állandóan elmarad az előléptetése, a srác, aki tetszik neki, nem akar tartós kapcsolatot, az apja pedig nagyon beteg. Aztán hirtelen minden a feje tetejére áll az életében, és elveszti az önuralmát. Az élete átalakul, miközben új, mámorító erő járja át. De vajon meg tudja őrizni halálos titkát?

A SkyShowtime olyan produkciókat is bejelentett, amelyek premeirdátuma egyelőre bejelentése vár, így még nem lehet tudni, hogy mikor válnak elérhetővé. Az egyik ilyen a Dexter: Resurrection, amelyben ismét Michael C. Hall fogja játszani a címszereplőt, azonban a cselekményről egyelőre nincs információ. A platformon lesz megtekinthető a Star Trek: Különös új világok (Star Trek: Strange New Worlds) 10 részből álló 3. etapja, és a Yellowjackets 3. szezonja is.

Star Trek: Különös új világok

A streaming szolgáltatóra érkezik majd a Michael Fassbender főszereplésével készült Az ügynökség (The Agency) című 10 epizódból álló politikai thriller 1. évada is. A titkos CIA-ügynök, Martian azt a parancsot kapta, hogy adja fel a titkos életét, és térjen vissza londoni állomására. Azonban amikor hátrahagyott szerelme újra feltűnik, érzelmeik újra fellángolnak. Karrierje, valódi identitása, küldetése és szíve vágyai között nagy csata dúl, a nemzetközi cselszövés és kémkedés halálos játszmájába hajszolva mindkettőjüket. A sorozatban olyan színészek szerepelnek, mint Richard Gere, Jeffrey Wright, Jodie Turner-Smith, John Magaro és Katherine Waterston.

A SkyShowtime-on lesz megtekinthető a Yellowstone vadonatúj spinoffja, a The Madison is. A produkció legfontosab szerepében Michelle Pfeiffer lesz látható. Egy New York-i család élete egy tragédia után a feje tetejére áll, miközben felfedezik a gyászt és az emberi kapcsolatokat a közép-montanai Madison folyó völgyében. Emellett debütálni fog a Yellowstone egyik spinoffja, a Helen Mirren és Harrison Ford főszereplésével készült 1923 2. etapja is. Bekerül majd a kínálatba a Yellowstone 150 is, amelyben Kevin Costner bejárja a Yellowstone Nemzeti Parkot, és bemutatja azokat az eseményeket, amelyek a park természetvédelmi területté való nyilvánításához vezettek.

hirdetés

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján