Délután hoztunk le egy fotót a Trónok harca (Game of Thrones) magyar rajongói oldalán, melyből kiderül, hogy a sorozat egyik főszereplője Budapesten tartózkodik. A Jaqen H”ghart alakító Tom Wlaschiha egy képet tett közzé, melyen a Dunán, a Parlament előtt pózol. A fotó azonnal szétterjedt a közösségi médiában és pár órája alatt több száz ezer magyar rajongó látta. Sokakban felmerült a kérdés, hogy az HBO sorozatának egyik fontos színésze, vajon mit keres Magyarországon?

Tom Wlaschiha forgatni jött Budapestre, de sajnos nem a Trónok harcát. A brit ITV Maigret című sorozatának folytatásába fog szerepelni, melyet november 23-a óta hazánk fővárosában forgatnak. Budapest párizsi helyszíneknek ad otthon és Wlaschiha mellett a Mr. Beant játszó Rowan Atkinson is látható lesz a produkcióban.

A széria első része a szigetországban tavasszal ment le, míg itthon Maigret csapdát állít címmel nyáron az RTL Klubon volt látható. A második része még az idén képernyőre kerül. Az angolok azonban berendelték a folytatását, mely újabb két résszel 2017-ben érkezik. A jövő évi epizódokat forgatják most Budapesten és ezekben is fog szerepleni a Trónok harca sztárja. Tom Wlaschiha nemrég egy fényképet is közzétett a felvételek megkezdéséről:

hirdetés
hirdetés

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)

Majka egy évig távol maradhat a tévézéstől