Október 14-től, hétfőtől új műsorrend van érvényben a TV2-n. Ekkor indult el az Ördög Nóra műsorvezetésével készült Séfek séfe 6. évada, valamint a Kőgazdag fiatalok 2. szezonja is ettől a naptól látható a csatornán. Jövő hétfőtől a Séfek séfe epizódjai tervezett módon jóval hosszabbak lesznek, emiatt pedig változás lesz szinte minden hétköznap esti program vetítésében.

hirdetés

Október 21-től, jövő hétfőtől a Tények Plusz a megszokott időpontban, 18:45-től lesz látható, azonban a bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje 5 perccel rövidebb lesz. Ezt követően a Séfek séfe 6. évada 19:55 helyett, 19:50-kor kerül képernyőre a csatornán. A gasztro reality epizódjai jóval hosszabbak lesznek, mint ezen a héten, ugyanis bruttó 2 óra 25 perc helyett, nagyjából bruttó 2 óra 50 percen át tart majd.

A Séfek séfe bruttó 25 perccel meghosszabbított adásideje miatt, a műsort követő trash reality új időpontban fog indulni a TV2-n. A Kőgazdag fiatalok 2. szezonjának új részei 22:30 helyett, csak 22:50-kor kerül majd képernyőre a csatornán. A műsor nagyjából 23:15- 23:25-ig lesz látható, így nagyrészt kiesik a főműsoridőből.

hirdetés

Kiderült, hogy folytatódik-e a Gólkirályság

Változás az RTL-en: Jövő héten beduplázódik az X-Faktor

Hamarosan újabb A mi kis falunk napi ismétlés lesz látható az RTL-en

Napokon belül új évaddal jelentkezik a vidéki életet bemutató műsor az egyik magyar csatornán

Szünetre vonul, majd rekordhosszú adással érkezik a Sztárbox szuperdöntője

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)