A TV2 Csoport az elmúlt években nem nagyon tudta felvenni a versenyt az RTL Magyarországgal, az RTL Klub folyamatosan legyőzi a TV2-t, és a FEM3 és a PRO4 sem bír a Cool és a Film+ csatornákkal. Van egy verseny viszont, ahol már egy ideje nem tud mit kezdeni az RTL a TV2-vel. A SuperTV2 az elmúlt időszakban szinte minden nap nézettebb volt az RTLII-nél, annak ellenére, hogy utóbbi csatornán sokkal több saját gyártású műsort tűztek képernyőre. A SuperTV2 pedig az eddigi jó teljesítményét is felülmúlta márciusban és az indulása óta a legmagasabb közönségarányt szállította. Részletek a csatorna közleményében:

A SuperTV2 2012-es indulása óta legmagasabb átlagos havi közönségarányát érte el a 18-59-es célcsoportban márciusban, főműsoridőben (3,16% SHR), valamint teljes napon (3,41% SHR) egyaránt. A teljes lakosságot tekintve is minden eddiginél nagyobb átlagos piaci részesedést tudhat magáénak a csatorna. Rekordteljesítményének köszönhetően a havi kábelcsatorna ranglista negyedik helyét tudhatja magáénak a 18-59 évesek körében.

A Jóban Rosszban premierepizódjai kiemelkedő nézettséget hoznak a csatornán. A napi saját gyártású sorozat legújabb részeinek havi átlagos közönségaránya meghaladja a 10 százalékot a 18-59-es kereskedelmi célcsoportban (10,28% SHR) és teljes lakosságot (10,74% SHR) tekintve egyaránt. A sztárok mindennapjait bemutató konstruált reality, az Édes Élet szintén hosszú ideje csatornaátlag felett teljesít a 18-59 évesek és a teljes lakosság körében. A saját gyártású tartalmakon kívül kiemelt figyelmet kaptak a csatornán bemutatott filmek is. Országos tévépremierek közül az Elrabolva 3 című film március 15-én piacvezető lett a kábelcsatornák programjai között (9,46% SHR; 221 169 AMR; 18-59), valamint a Die Hard – Drágább, mint az életed (6,53% SHR; 151 652 AMR; 18-59) is kiemelkedő számokat hozott. Az örökzöld Mamma Mia! szintén több, mint 150 ezer nézőt vonzott a képernyő elé (7,21% SHR; 155 974 AMR; 18-59).

A TV2 Csoport kábelcsatornáinak programigazgatója, Fischer Gábor a következőket mondta a csatorna sikereiről: „Büszkék vagyunk a SuperTV2 eredményeire, a cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért ez elmúlt hetekben egy minden eddiginél nagyobb program invesztíció első fázisaként, frissen vásárolt, esetenként az amerikai bemutató után pár nappal kerültek adásba premier tartalmaink. Eltökélt célunk, hogy a SuperTV2 a legnézettebb kábeltelevízió legyen a piacon, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a vásárolt tartalmak mellett a saját gyártású műsorok fejlesztésére is.”

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje