Nemrég elsőként hoztuk le, hogy a TV2 Csoport megrendelte a Mintaapák 3. évadát, mely várhatóan a jövő év második felében kerül képernyőre. A sorozat továbbra is közepes nézettséget szállít hétköznap esténként a TV2-n. Akkor azt is megírtuk, hogy a produkció mostani szezonja várhatóan karácsonyig fut ki. Most már pontosabb információk is vannak az évadzárásról.

A Mintaapák 2. szezonja december 23-án búcsúzik a TV2-ről, ugyanazon a napon, amikor a Drága örökösök is finálézik. A sorozatból aznap, szerdán 19:50-kor lesz látható a 193. epizód, majd 20:35-től a 194. rész. A SorozatWiki információi szerint még további 16 epizódot forgattak le a produkcióból, de ezeket várhatóan csak a 3. szezon részeként fogják leadni. A hírről megkérdeztük a csatornát is.

“Igen, meg tudjuk erősíteni, hogy ebben az évben december 23-án látható utoljára képernyőn a sorozat. A továbbiakról pedig annyit tudunk mondani, hogy jövőre folytatódnak a forgatási munkálatok” – válaszolta a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

A TV2 nézői azonban jövőre sem maradnak napi, magyar sorozat nélkül. December 27-én debütál a Doktor Balaton, mely A mi kis falunk készítőinek új produkciója lesz. A “magyar Dallas”-ként emlegetett újdonságról korábbi cikkünkben írtunk részletesen.

hirdetés
hirdetés

Berendelték az HBO egyik legnépszerűbb sorozatának 4. évadát

Vadonatúj török sorozat indul az RTL Klubon

Teljesen leveszik a Mintaapákat a TV2-ről

Szünetre küldik a Jóban Rosszbant

Új falus sorozat indul (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)