Októberben írtunk egy elemzést arról, hogy nagyjából mikorra várható A mi kis falunk 5. évadának folytatása az RTL Klubon. Akkor azt vártuk, hogy vagy januárban tér vissza a sorozat, vagy A Tanárral indítja az évet a csatorna és ez esetben márciusig kell várni Pajkaszeg újabb kalandjaira. Végül Nagy Ervin szériája lesz látható január 9-től szombat esténként az RTL Klubon, így viszont már viszonylag pontosan meg lehet mondani, hogy a heti falus produkcióra mennyit kell még várni.

A Tanár 3. évada, mivel az RTL Most+-on, a médiavállalat prémium platformján már lement, tudható, hogy 10 epizódból áll. Feltételezhetően az RTL Klubon minden szombaton egy epizód lesz látható, de persze az is lehet, hogy valami miatt egy hétvégén kimarad, de olyanra is volt már más szériánál példa, hogy az egyik alkalommal dupla részt sugároztak. Ezeket mind figyelembe véve, a SorozatWiki számításai szerint, március 13-án, 20-án vagy legrosszabb esetben 27-én fog folytatódni A mi kis falunk 5. évada.

A Pajkaszeg lakóit bemutató széria előző két szezonja 17 és 18 epizódból állt. Így figyelembe véve azt, hogy a csatorna az 5. etapból 5 részt már ősszel képernyőre tűzött, várhatóan még 12-14 új epizód lesz látható az évadból. Ha pedig addig sem bírod mi kis falunk nélkül, akkor a Cool hétfőn elkezdte a legelejétől sugározni a sorozat, mely naponta három időpontban is látható a tévéadón.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna