A Dexter 2006 őszén debütált az amerikai Showtime-on. A Michael C. Hall főszereplésével készült sorozat végül 8 évadot követően 2013-ban véget ért, a széria Magyarországon a VIASAT3-on és a VIASAT6-on volt látható. 2021-ben megjelent a Dexter: New Blood, amely már nem volt olyan sikeres, mint az eredeti széria, és csak egy évad készült belőle. Tavaly pedig bejelentették, hogy újabb produkció érkezik, amely a Dexter előzménysorozata lesz.

hirdetés

A vadonatúj széria a Dexter: Original Sin címet kapja, de a 10 részes 1. szezon premierdátumáról egyelőre nincs információ. A SkyShowtime azonban már most bejelentette, hogy a sorozatot a hazai közönség is megtekintheti majd, ugyanis az Magyarországon a streaming szolgáltatón lesz elérhető.

A thrillersorozat 15 évvel a Dexter cselekménye előtt játszódik. A történet bemutatja a címszereplő életét, ahogy egy diákból bosszúálló sorozatgyilkossá válik. Amikor vérszomjas vágyait már nem veheti félvállról, Dexternek meg kell tanulnia uralkodni gyilkos ösztönein. Az apja, Harry útmutatásával kidolgozott erkölcsi kódexet használva igyekszik megtalálni és megölni azokat az embereket, akik rászolgáltak arra, hogy kiiktassák őket a társadalomból anélkül, hogy a hatóságok célkeresztjébe kerüljenek. Ez komoly kihívást jelent a fiatal Dexter számára, amikor a miami rendőrségnél törvényszéki gyakornokként kezd dolgozni.

A Dexter: Original Sin főszerepében ezúttal Patrick Gibson (Shadow and Bone – Árnyék és csont) lesz látható. Dexter nevelőapját, Harry Morgan gyilkossági nyomozót a Golden Globe-díjas Christian Slater (Mr. Robot) fogja játszani, húgát, Debrát pedig Molly Brown (Senior Year – A végzős év) alakítja majd. Mellettük szerepelni fog a produkcióban Patrick Dempsey (Grace Klinika), Sarah Michelle Gellar (Buffy, a vámpírok réme), James Martinez (Szeretettel: Victor), Christina Milian (Szerelem első vendéglátásra), Alex Shimizu (Feketelista) és Reno Wilson (Mike és Molly) is.

hirdetés

Megszűnt az egyik hazai csatorna

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét