A Sztárban sztár All Stars szeptember 7-én, múlt szombaton debütált a TV2-n. Az átalakulós műsor dupla élő show-val indult, ugyanis vasárnap is képernyőre került, az adásokban pedig párbajokban mérkőztek meg egymással az énekesek. A műsor jubileumi évada ezen a hétvégén ismét két adással jelentkezik, ezúttal szombaton 19:15-től, vasárnap pedig 19 órától lesz majd látható, és most is rendkívüli módon fognak megküzdenek az énekesek a továbbjutásért.

hirdetés

A hírességek négyes csoportokban fognak megmérkőzni egymással, és már azt is lehet tudni, hogy az egyes csapatokban kik csapnak majd össze. Szeptember 14-én, szombaton Gubik Petra, Peter Srámek, Király Linda és Zámbó Krisztián küzd meg egymással, majd Oláh Ibolya, Szabó Ádám, Hevesi Tamás és Tóth Gabi vív csatát. Szeptember 15-én, vasárnap pedig Puskás Peti, Oláh Gergő, Orsovai Reni és Pál Dénes szállnak szembe egymással, majd Tolvai Reni, Sipos Tomi, Emilio és Vastag Tomi küzd meg a versenyben maradásért. 

Az énekesek egyesével lépnek majd színpadra, és egy-egy csoportkör végét követően a zsűri pontjai és a nézők szavazatai alapján a négyesek 1. és 2. helyezettje azonnal továbbjut a következő heti adásba. A másik kettő vigaszágra kerül, nekik még aznap este egy újabb körben kell bizonyítaniuk egy-egy dallal. A vigaszágas körben újra pontoz a zsűri és szavaznak a nézők is. A vigaszág első két helyezettje csatlakozik a jövő heti mezőnyhöz, az utolsó kettő pedig távozni kényszerül a versenyből. Így vasárnap estére a 6-6 továbbjutóval kialakul az 5. élő show 12 fős mezőnye. A Sztárban sztrá All Stars jövő héttől már csak szombatonként fog új adással jelentkezni, ugyanis 22-én, jövő vasárnap elindul a Megasztár.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán