A héten megújult az RTL Most, az RTL Most+ és az RTL Most mobilapplikáció. Mindhárom felület vadonatúj kinézetet kapott, teljesen új címlappal, jobb kereshetőséggel és menürendszerrel. Az újításnak köszönhetően jóval átláthatóbbak lettek a platformok, de az RTL Most legnagyobb hiányossága továbbra is megmaradt.

Karácsony óta az RTL Most+-on nézhető az új Sissi sorozat

Szerdától megújult kinézettel és elrendezéssel várja a nézőket az RTL Most és a hozzá kapcsolódó platformok. Az új videótár sokkal inkább hasonlít a legnépszerűbb streaming szolgáltatók kinézetére és elrendezésére, mint egy magyar szolgáltatásra. Ennek köszönhetően a Netflixhez és az HBO Maxhoz hasonlóan, sokkal átláthatóbbá vált és könnyebben lehet rajtuk keresni is.

hirdetés

“Minden eddiginél pontosabb, személyre szabott ajánlórendszer biztosítja a felhasználó számára, hogy egyéni tartalmi ajánlás alapján válasszon az érdeklődési körének megfelelő műsorokból. A már megkezdett vagy utoljára nézett tartalmakat bárhol, bármely készüléken folytathatják az RTL Most felhasználói, a funkció továbbfejlesztésével ráadásul már a nyitó oldalon elérhetők az aktuálisan kiválasztott, vagy éppen követett tartalmak. Március 31-től pedig ezen felület és kényelmi szolgáltatásai várják az RTL Most applikációt használókat is” – írja az RTL Magyarország.

Így néz ki a megújult RTL Most kezdőoldala

A tévétársaság tájékoztatása szerint

“az RTL Most legfrissebb verziójával az RTL Magyarország egy modern streamingapplikációt ad a felhasználóknak, amely nemcsak arculatában újult meg, de a teljes UX-felületet úgy alakították ki, hogy a visszanéző, catch-up funkciók mellett azok a nézők is el tudjanak rajta igazodni, akik már elsődlegesen online akarnak tartalmat fogyasztani. Az RTL Most új webes felülete és mobilapplikációi a motorháztető alatt is teljesen megújultak, már modulárisan épülnek fel, így a jövőben számos kényelmi funkcióval bővülhet majd a program, és más platformokra is könnyebb lesz portolni.”

Na és pont az utóbbi volt eddig is a legnagyobb hiányossága az RTL Mostnak. Ugyanis az elmúlt években ugrásszerűen nőt az okostévét vásárlók és használók száma, de az RTL streaming platformjának továbbra sem létezik tévés applikációja. Eddig nem is nagyon látszott, hogy erre törekedett volna a médiavállalat, de talán ezek a sorok az első jelek arra, hogy remélhetőleg ez hamarosan változhat.

A sima RTL Mostot egy egyszerű, bárki számára elérhető regisztráció után lehet használni, melyen alapvetően az RTL Klub és a tévétársaság kábelcsatornáinak tartalmai nézhetőek vissza. Az RTL Most+ az RTL Magyarország prémium platformja, mely az RTL Klubbal rendelkező tévé előfizetők nagy részének ingyen elérhető, a hozzá való kód pedig a telekommunikációs szolgáltatóknál igényelhető. Jóval tovább visszanézhetőek a tartalmak rajta, mint a sima RTL Moston, számos sorozat előbb megtekinthető, mint a tévében, és a médiavállalat csatornái is élőben nézhetőek rajta. Az RTL Most mobil app pedig arra szolgál, hogy ezen két szolgáltatást telefonon is elérhető legyen.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en