Az Exatlon Hungary második évada január 1-jén indult a TV2-n és azóta is minden héten 5 adással képernyőn van. A tavalyi szezon 81 epizódból állt és 2019. április 22-én ért véget, míg az idei az egy nappal korábbi kezdés ellenére is még bőven látható. Ennek nyilván az az oka, hogy csak úgy, mint a 2019-es, a 2020-as évad is sikerrel látható a TV2-n. Az utóbbi időkben sokan kérdezték, hogy vajon meddig tart majd a műsor?

A SorozatWiki információi szerint Palik László nagy bejelentést tesz a ma esti Exatlonban. Úgy tudjuk, azt fogja elmondani, hogy a hétfőin kívül még 25 adással jelentkezik a sportreality, ami azt jelenti, hogy június 1-jén lesz a fináléja. Így a tavalyi 81 epizód után idén 109 adásból állhat majd az évad. Ezen kívül fontos változás lesz, hogy idén lesz női és férfi győztese is az Exatlonnak.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a csatornát, ahol csak azt erősítették meg, hogy lesz valamiről bejelentés: “Annyit mondhatunk, hogy ma 19:30-tól is érdemes lesz nézni az Exatlon Hungaryt, mert Palik László valóban fontos bejelentést tesz” – válaszolta a TV2 Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője

Így változik jövő héttől a TV2 esti műsorrendje

47. heti nézettség - Jól kezdett a Farm VIP és felvette a versenyt A Konyhafőnökkel

Ez várható a Farm VIP 2. évadában (x)

Így nézhető meg külön díj nélkül az RTL Most+-on A Tanár legújabb, 4. évada (x)