Tavaly márciusban Kolosi Péter a SorozatWikinek adott interjúban jelentette be, hogy a 4. lesz a Drága örökösök utolsó évada. A sorozat befejező szezonja szeptember 18-án indult az RTL Klubon és azóta minden hétköznap este új részekkel jelentkezik. A produkció 4. évada – ahogy az előzőek is – kimagasló eredményeket hoz és majdnem minden este a legnézettebb műsor.

Közeledünk az év végéhez és egyre többekben merül fel a kérdés, hogy mikor ér véget a mostani szezon és ezzel együtt a sorozat is, ezért megkérdeztük a csatornától. A Drága örökösök befejező epizódja közvetlenül szenteste előtt, december 23-án lesz – tudta meg a SorozatWiki az RTL Magyarországtól. Így bő két hét múlva véget ér az elmúlt két év legnézettebb napi sorozata. Hamarosan kiderül, hogy miért találta ki Kálmán, hogy összehozza a családot és mi okból kellett egy évet Ökörapátiban tölteniük.

A nézők azonban nem maradnak vidéki széria nélkül az RTL Klubon, januárban debütál a Drága örökösök alkotóinak legújabb napi sorozata, a Keresztanyu. A produkció címszereplője Molnár Piroska lesz, de itt tér vissza a képernyőre Gálvölgyi János is és több örökösök színész is látható lesz. A széria első előzetese és további részletek korábbi hírünkben találhatóak.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része