Csütörtök reggel hoztuk le, hogy szombat este újabb műsorváltozás lesz a TV2-n. Akkor azt írtuk, hogy a Csak semmi pánik című film helyett 18:55-től a Fuss család, fuss! Plusz címmel lesz látható Palik László új sportrealityjéből különkiadás, nagyjából 2 órán keresztül, így az X-Faktor ellen is képernyőn lesz. Bár a csatorna péntek délutánig nem változtatott a hivatalos tévéműsorán, szerda este elkezdték promózni a Fuss család! extra adását és kezdési időpontját, a TV2 tévéműsorából pedig 18:55 és 21 óra között semmilyen programot nem jelöltek.

Péntek délután végre módosították a csatorna hivatalos tévéműsorát is, melyben végül kiderült, hogy a Fuss család különkiadása csak 20:10-ig fog tartani, így csupán 5-10 percig megy majd az X-Faktor ellen. Korábban tévesen következtettünk 2 órás adásidőt, így Palik László műsorát eresztik neki az RTL Klub tehetségkutatójának.

A mai napon viszont újabb műsorváltozást jelentettek be, mely ezúttal a mindkét hétvégi nap délutánját érinti. Holnap és holnapután megismétlik a Fuss család, fuss! mind az 5 eheti adását. Az első két epizód szombaton 14:15-kor, míg a harmadik-negyedik-ötödik részek vasárnap 12:20-kor lesznek újra képernyőn. Ezt feltehetően azért lépték meg, mert hétfőn közepesen kezdett, keddtől viszont az elmúlt napokban kifejezetten rossz nézettséggel ment a sportreality.

Bejelentették, hogy mikor indul a TV2 vadonatúj realityje, a Párharc

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)