Megrázó eseményeket láthattak Barátok közt nézői az elmúlt két nap. A történet szerint a hétfői részek végén egy erdei biciklitúrán eltűnt Hanna. A keddi epizódokban kiderült, hogy komoly balesetet szenvedett és eszméletlenül szállították kórházba. Az orvosok szerint súlyos az állapota és jelenleg azt vizsgálják, hogy milyen mértékben sérültek a belső szervei és a gerince. Egyelőre nem tudni, hogy túléli-e a sérüléseket.

Nyári Diána 2010-ben csatlakozott a produkcióhoz és kisebb-nagyobb szünetekkel 8 éve látható a sorozatban. Az általa megformált Hanna régóta a Barátok közt egyik legfontosabb karaktere és az utóbbi időkben különösen is sokat szerepelt a szériában.

Egy ideje tudni, hogy a színésznő gyermeket vár, így várható volt hogy távozik a sorozatból. Könnyen lehet, hogy a készítők Hanna halálával végleg kiírják a karaktert a szériából. Az is elképzelhető, hogy hosszabb ideig kómába kerül és ezáltal oldják meg, hogy egy ideig ne szerepeljen Barátok köztben. Az, hogy végül mi lesz a fiatal lány sorsa, várhatón csak a következő napokban vagy hetekben derül ki az RTL Klub napi sorozatából.

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója