Kaley Cuoco az Agymenők egyik főszereplőjeként tett szert világhírnévre és a magyar közönség egyik kedvencévé is vált. 12 éven át alakította Penny szerepét egészen 2019-ig, a produkció utolsó epizódjáig. A Harley Quinn című animációs széria szinkronszerepe után pedig most egy vadonatúj sorozattal jelentkezik. A múlt héten debütált az HBO egyik legújabb minisorozata, a A légikísérő (The Flight Attendant). A főszerepben az említett Kaley Cuoco, további a produkció fontos színésze még Michiel Huisman, aki Daario Naharis megformálója volt a Trónok harcában.

A légikísérő a múlt héten, november 26-án három résszel debütált az HBO GO-n magyar felirattal. A produkcióból innentől csütörtökönként, hetente két új epizód kerül fel az online videótárra. A minisorozat 8 részes, az évadzáró december 17-étől lesz látható. A sorozat műfaját tekintve dráma, thriller, vígjáték és egy légiutas-kísérőt körülvevő bűnügyről szól és Chris Bohjalian azonos című regényének tévés feldolgozása.

Történet arról, hogyan változik meg egy ember élete egyetlen éjszaka alatt. Cassandra Bowden légikísérő a dubaji szállodai szobájában ébred másnaposan, az előző éjszakai buli után. A probléma az, hogy egy hulla hever mellette az ágyban, és fogalma sincs arról, mi történt. A rendőrségtől való félelmében Cassandra úgy tesz, mintha mi sem történt volna, csatlakozik a többi stewardesshez és a pilótákhoz. New Yorkban az FBI várja, és a dubaji tartózkodásáról faggatják. Íme a sorozat előzetese:

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője