A Dexter 2006 őszén debütált az amerikai Showtime-on. A Michael C. Hall főszereplésével készült sorozat végül 8 évadot követően 2013-ban véget ért, a széria Magyarországon a VIASAT3-on és a VIASAT6-on került képernyőre. Tavaly bejelentették, hogy érkezik a Dexter előzménysorozata, idén júliusban pedig kiderült, hogy a Dexter: Eredendő bűn (Dexter: Original Sin) címre hallgató produkció hazánkban a SkyShowtime-on lesz majd látható.

hirdetés

Most megérkezett a Dexter: Eredendő bűn első előzetese, amely a cikk alján tekinthető meg. Emellett kiderült, hogy a Patrick Gibson főszereplésével készülő széria december 13-án fog debütálni az amerikai Paramount+-on. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy a SkyShowtime-on mikor válik elérhetővé.

A sorozat 15 évvel a Dexter cselekménye előtt játszódik. A történet bemutatja a címszereplő életét, ahogy egy diákból bosszúálló sorozatgyilkossá válik. Amikor vérszomjas vágyait már nem veheti félvállról, Dexternek meg kell tanulnia uralkodni gyilkos ösztönein. Az apja, Harry útmutatásával kidolgozott erkölcsi kódexet használva igyekszik megtalálni és megölni azokat az embereket, akik rászolgáltak arra, hogy kiiktassák őket a társadalomból anélkül, hogy a hatóságok célkeresztjébe kerüljenek. Ez komoly kihívást jelent a fiatal Dexter számára, amikor a miami rendőrségnél törvényszéki gyakornokként kezd dolgozni.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán