A SkyShowtime kínálatában már egy ideje megtalálható a Star Trek 4 filmje, valamint olyan sorozatok is nézhetőek náluk, mint a 7 évados Star Trek: Az új nemzedék, a Star Trek: Protostar, a Star Trek: Különös új világok eddig kijött első két etapja, az eredeti Star Trek sorozat, a Star Trek: Short Treks és a Star Trek: Enterprise is. Bár az utóbbi időben számos egyéb Star Trek produkció lekerült, most mégis tovább bővül az univerzumban játszódó alkotások sora a SkyShowtime-on. Az év végéig ugyanis még két széria jön, érkeznek a platformra a korábbi sorozatok közül a hazai nézők körében a máig legnézettebb Star Trek szériák.

hirdetés

Október végétől folyamatosan vált elérhetővé a streaming szolgáltatón a Star Trek: Voyager első négy évada magyar felirattal. November 17-én, pénteken került be a kínálatba az 5. etapja, 28-tól, keddtől pedig megtekinthető lesz a széria 6. és 7. szezonja is – tudta meg a SorozatWiki a SkyShowtime-tól. Így a hónap végétől már a teljes produkciót megnézhetik az online videótár előfizetői. A széria 2000 decemberében debütált hazánkban.

A sor viszont ezzel nem ér végét, a Skyshowtime ugyanis arról tájékoztatta oldalunkat, hogy decemberben fokozatosan érkezik a platformra a Star Trek: Deep Space Nine mind a 7 évada. Ennek köszönhetően az ünnepek alatt akár meg is lehet nézni a teljes sci-fi szériát. A produkció Magyarországon 2001 szeptemberében mutatkozott be.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)