Március közepén a koronavírus miatt az összes többi magyar sorozattal együtt a Mintaapák forgatásait is leállították. De míg a többi érintett magyar széria azóta is képernyőn van, addig a Mintaapákból már április elején elfogytak az epizódok, így le kellett venni a képernyőről. Azóta több hazai sorozat forgatása is újraindult, melynek köszönhetően várhatóan nem is kell kényszerszünetre menniük, így a válság a korábban gondoltnál is jobban érintette a TV2 napi szériáját. Most úgy néz ki, újabb gondok vannak a produkciónál.

Másfél hete jelentették be, hogy tervezik a felvételek újrakezdését és új showrunner is csatlakozott a sorozathoz, Gát György személyében. Az új kreatív vezető nevéhez olyan népszerű régi produkciók köthetőek, mint a Linda, az Angyalbőrben és a Família Kft.

A SorozatWiki információi szerint viszont Gát György másfél hét után már távozik is a Mintaapák stábjából. Úgy tudjuk, hogy az utódja, az új kreatív felelős személye még nincs meg a csatornánál. A felvételek újraindításáról egyelőre továbbra se hallani biztos időpontokat.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a TV2 Csoport Sajtóosztályát, ahol a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták.

hirdetés
hirdetés

Megvan a győztes, ő nyerte a 2021-es Séfek séfét

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)