Igazi sorozatdömping várható márciusban a magyar HBO GO-n, a több, mint 7000 órányi tartalmat kínáló online videotár ismét izgalmas premierekkel várja a nézőket. Hosszú szünet után visszatér sokak kedvence, a western sci-fi ritka műfaját erősítő Westworld, de az androidok mellett jön egy modern Rómeó és Júlia történet és az Ex Machina készítőjének, Alex Garlandnek is érkezik az első tévésorozata.

A Sherlock sztárja, Martin Freeman főszereplésével érkezik a Bezzegszülők első évada március 3-án az HBO GO-ra, a 10 részes produkció középpontjában egy olyan családapa áll, aki nappal bűvészként dolgozik, este pedig szétzilált családját próbálja egyben tartani. Három év várakozás után jön az online videotár kínálatába a Hazug 2. évada is március 3-án, a krimiszériában egy olyan férfi meggyilkolásának körülményeit próbálja két nyomozó feltárni, akit halála előtt 19 nő elleni szexuális zaklatással gyanúsítottak.

hirdetés

A realista sorozatok rajongóinak szól majd a magyar HBO GO új vígjátékszériája, a Dave, melyben egy külvárosi fiatalember győzködi magát arról, hogy ő minden idők legjobb rappere. A 10 részes, március 5-én érkező produkció főszerepében Lil Dicky látható majd, a történet azon a mezsgyén halad, mint amit a saját megpróbáltatásairól szóló Megborulvában a komikus Pete Holmes már kitaposott a csatornán. Március 6-án debütál Alex Garland, az Ex Machina és az Expedíció készítőjének első tévésorozata, a Devs, mely talán nem meglepő módon a sci-fi és a thriller elemeit ötvözi. A történet egy, a Szilícium-völgyben dolgozó programozóról, Lilyről szól, aki rájön, hogy egyik barátja haláláért a neki is munkát adó csúcstechnológiai cég is felelős lehet.

Pamela Adlon, a Kaliforgia színésznőjének új sorozata, a Jobb idők már a 4. évadával folytatódik március 6-án a magyar HBO GO-n. A szitkom középpontjában Sam, egy olyan egyedülálló anyuka áll, aki színésznőként dolgozva, három lányát nevelve igyekszik boldogulni Los Angelesben. Szintén március 6-án debütál egy 6 epizódos újdonság, a Nullák és ikszek rögtön a teljes évadával, melyben Sephy, az ikszek nevű fekete uralkodó osztály tagja és az alárendelt fehérek kasztjába tartozó Callum között szövődik tiltott szerelem. Március 6 sűrű nap lesz az HBO GO-n, ekkor jön még teljes évados premierként a Fosse/Verdon című 6 részes újdonság is, ebben Bob Fosse, koreográfus-rendező és Gwen Verdon viharos romantikus és kreatív kapcsolatának alakulását kísérhetjük figyelemmel.

Jonathan Nolan és Lisa Joy produkciója, az 1973-as Feltámad a vadnyugatot feldolgozó Westworld 2018 júniusában jelentkezett utoljára új résszel. A western sci-fi rajongóinak tehát sokat kellett várniuk a folytatásra. A harmadik szezon premierjét a legtöbben 2020 nyarára saccolták, ám pár hete kiderült, hogy jóval korábban, március 16-án megérkezik a magyar HBO GO-ra. Rossz hír, hogy az eddig megszokott, 10 epizódos szezonok helyett most csak 8 részes lesz az új etap. Izgalmas újdonságokból azonban nem lesz hiány, hiszen a már megszokott arcok, úgy mint Evan Rachel Wood, Thandie Newton, vagy éppen Jeffrey Wright érkezik a Breaking Bad főszereplője, Aaron Paul is. A felnőtteknek szóló kalandparkok után megismerkedhetünk majd az emberek futurisztikus világával is, ennek lesz kulcsfontosságú figurája a színész.

Március 16-án folytatódik a 2. szezonjával a Fekete hétfő című sorozat is, melynek Don Cheadle az egyik legnagyobb sztárja. A történet a New York-i tőzsde 1987-es összeomlásáról és annak következményeiről szól. A széria legfőbb érdekességét a rejtély faktora jelenti, hiszen a mai napig nem tudni, kik okozták pontosan a Fekete hétfőt. A Watchmen után újabb, Amerika alternatív változatát bemutató sorozat érkezik a magyar HBO GO-ra. A március 17-én debütáló, Összeesküvés Amerika ellen című produkció a 2. világháború idején játszódik, amikor a megválasztott új elnök a fasizmus és az idegengyűlölet irányába billenti el az országot.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna